Ahojte,
nedávno som natrafila na stranku o pracich gulickach.Velmi ma to zaujalo.Aj gulicky a s nim suvisiace eko friendly pranie, cistenie domacnosti..Mate s tym nejake skusenosti???
Nechcem to skusat bez referencii.. Vdaka
neviem ci by to nebola reklama.ale skus si dat tie dve slova do www.adresy:-))) 🙂
Naozaj nikto s tym nema skusenost?
Euphoria, nemám skúsenosť s pracou guličkou, ale v rámci ekoprania som si kúpila mydlové orechy - dá sa v nich prať pri každej teplote, biele aj farebné prádlo, dajú sa použiť viac krát a na nete píšu, že pre 4 člennú rodinu vydrží 1 kg cca na 9 mesiacov
ja som si ich kúpila včera som s tým 1x prala...a akože no čojaviééééééém neviem sa k tomu vyjadriť,pretože oblečenie nebolo znečistené (iba nosené ) dieťa mám relatívne čistotné takže škvrny neboli,tráva na teplákoch nebola,nemôžem sa k tejto situácii ešte vyjadriť s presnosťou ale s určitosťou môžem povedať,že keď miniem tie pracie gulička,skúsim prať bez prachu či to bude mať ten istý efekt. ak máte nejaké bližšie otáazky napíšte ip
PS: keď dopralo na 30 min,cykluse tak som vybrala PG a dala som trochu aviváže - chýbala mi vôňa (podotýkam,že prádlo nezapáchalo ani nič) ale chcem sa odvážiť aj k tomu že nedám ani aviváž.
PS: raz keď sa odhodlám to skúsim aj na manželových montérkach ktovie ako to dopadne 😀 😀 😀
Veď to bubba, aj mne vadí, že prádlo nevoní.
Skúsim pridať k praniu éterický olej
ahojte, aj ja som si teraz citala na ne reklamu, co je tu na MK. ma to celkom zaujalo, ale nevidim vela skusenosti. nie je tu nikto kto to pouziva, ci je to dobre alebo nie?
http://www.nanicmama.sk/mama-na-metle/biowashba...
tu je trocha z diskusie...
takže nemate nikto skusenost s touto skusenost s touto guličkou? Kde sa da zohnat za dobru cenu?
http://www.klingacik.sk/detail/510/ecozone-ecob...
cena je v podstate smiesna ked sa to rozrata na 1000 prani....
ja s tym periem, avivaz mi nechyba, ani predtym som ju nepouzivala, pouzivam tea tree olej
skvrny tak ako predtym preperiem zlcovym mydlom alebo priamo v tej sade je taka pasta na skvrny
nemozes hodit link???rada by som si to pozrela 😵