Zienky chcem Vas varovat! Pred necelym rokom sme malemu kupili matrac s pohankou v predeti.sk. Vsetko vyzeralo byt v poriadku, az som dnes zbadala male pohyblive bodky, asi ako hrot ihly, co sa malemu hemzili v postielke. V tu ranu som vedela, ze na vine je pohanka!! Vsetko som vyhadzala, otvorila matrac a tam si to zilo. Kto vie ako dlho v tom malinky spaval:( baby co mate v matracoch prirodne materialy pozor na to.. Je to fakt nenapadne, malicke. Je mi z toho zle😰
@red_cat och ja m tiež pohankovy matrac. Neviem či sú tam chrobáky...
@red_cat nie su to plostice? Nebol maly alebo niekto z vas aj postipany? Inac hrozne, joj drzim palce
Ahoj presne toto sa mi stalo asi pred pol rokom tiež pohankovo kokosový matrac ale malému z toho nič nebolo ani tie chrobáky nestipali boli take úplne malilinké ale bolo ich riadne veľa, samozrejme matrac hneď letel do kontajnera, a všetko treba riadne preprat na čo najviac stupňov čo si mala v alebo pri postieľke aj povysavat a tak, inak vyhodené peniaze kedže som si myslela ze ako fajne kupujem kvalitný matrac a nakoniec to takto dopadlo, tak hlavne nestresovať teda aspon u nás boli tie chrobačiky neškodne 🙂
My sme presne ten matrac kupili. Bol spolu k postielke a opisany bol aky je super zdravy atd. A ked nam to prislo domov tak sme boli rozcarovany. Muz povedal ze je to akoby sme mu caj zasili do matraca este spod tej latky vychadzaju take male pichliace. A to nevravim ze ta pohanka je vlastne vsita v tom obale matraca alebo ako to nazvat a ten obal mal byt pratelny. Takze ho mam vyprat s tou pohankou vo vnutri no chuda nova pracka a ako by to schlo tiez neviem...pisali sme predajcovi kedze sme to kupovali na ebay a dostali sme spat 20£ s tym ze si ho mozme nechat. Aj sme mysleli ze ho otocime z tej strany kde je len sivac ale vcera som citala vas status na fb a som to hned citala muzovi aj tie komentare a kupime radsej novy matrac bez "travy"😂dakujem 😘
My ho mame tiez.. Kupovali sme v predstihu a bol cca 3 mesiace v pivnici zabaleny.. Nic som po nom nevidela liezť.. Ako ten madrac mozem otvorit a kuknut ?? Zlaty molitan hlavne ze tie prirodne mali byt zdravsie 🙂
My sme kupovali matrac asi 8mesiacov dozadu.. mala ma 5 mesiacov a dnes som zbadala tiez chrobaciky.. fuj az mi je z toho zle.. este je aj postipana po tvaricke a rucicke, ale to pripisujem komarom.. teda aspon dufam, ze tie svine nestipu.. matrac uz letel do kosa...
my sme tiez mali kokosovo pohankovy. ziadne chrobaciky v nom neboli ale aj tak som ho zrusila lebo syn ked na nom spaval mne ta kokosova cast neskutocne smrdela a to sa tiez nikdy nepocikal na matrac ani ho neogrcal ani neprepotil lebo tiez mal aj chranic. uz by som to nikdy nekupila. ale clovek nevie. a tiez som sa zamyslala nad tym ako by som to prala kedze pisali ze je to pratelne ale pohanky bola vovnutri vsita. no uplna hovadina.
Tak včera som našla presne také chrobaky v tom istom matraci. Otras, taká som naštvaná, mala je našťastie v poriadku. Aj som im napísala,že by ich nemali predávať a aby mi verili, poslala som aj video. Tie chrobaky zozrali cast presitia na potahu matraca...
Baby to je strasne. Ale preco ich vyhadzujete do kosa? Ja by som s tym isla predajcovi a reklamovala to a ukazala nech to vidia na vladtne oci a aj veducu predajne aby videla co predavaju. Ved to nie je lacna zalezitost. My sme mali matrac z Ikei a boli sme nadmieru spokojni.
Drzim palce aby ste to dobre poriesili.
Pripadne budem rada baby, ak ste sa s tym stretli niektora, ak mi napisete ci to nejako neuskodilo detom..ja som z toho uplne mimo. U 3 dni len place cele dni a pripisovala som to zubom, ale teraz som na pochybach, ci mu niekam nemohli naliezt tie svine..chudatku mojmu malickemu😭
Baby udrzujeme ho v cistote ako to najviac ide.. Prevliekam mu perinky kazde 2-3 tyzdne, ma chranic matraca takze nikdy nebol pocikany ani ogrckany..este tam ma aj latkovu plienocku aby to neprepotil. 😭