Dobry den chcem sa spytat na prebalovaci pult Ikea. Mate skusenosti s tymto pultom? Aka je jeho stabilita? Dakujem
Klaudia
Myslim tento http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/2004... znacka Sniglar
ahojte baby, je to staršia téma, ale snáď sa niektorá ozve. akú podložku na prebaľovacie pulty z ikea máte? konk. mám pult gulliver a tá nafukovacia podložka ikea sa mi vôbec nepáči, aká iná sa tam hodí veľkosťou?
@lenkadenisa ja som mala presne ten pult čo je v odkaze, len sme ho natreli na bielo, hore smedali klasickú pevnú prebaľoviaciu podložku s tými bokmi na horný okraj pultu sme zavesili tie " poličky a kôš " čo k tomu ponúkajú a dole biele košíky. Super to bolo. Aj sme to 2 x požičiavali - veľmi sa to páčilo. Nenájdem asi narýchlo fotku ale spokojnosť veľká.
My mame presne ten, co je v odkaze a sme velmi spokojni. Aj s tou nafukovacou podlozkou, bez problemov.
@klaudis my ho mame uz pomaly treti rok - pouzivame ho uz pri druhom babatku.. je vyborny, drzi, nehejgla sa.. prebalujem na nom mladsiu, ale muz si tam poklada aj starsieho syna, ked mu dava plienku na noc po sprche.. aj podlozku mame stale jednu a tu istu od zaciatku.. planujeme na nom "odprebalovat" este jedno babo a potom z neho nieco pripravim - napr. stojan na kvety, alebo nejaku policku do detskej.. 🙂
@fialka99 kúpila som klasickú podložku v Brendone. Taká pekná bola,nejaký drahší typ, ale rozmerovo asi štandard. Mala pevný podklad, vyvýšené boky a také štupliky - zarážky na spodku a teda sa nešmýkala dole. Neviem už či presahovala do šírky, na dĺžku trochu ano, ale vyzeralo to dobre.
aj my máme tento pultík, aj veru tie biele košíky na upevnenie nabok, je to veľmi praktické. akurát tu prebaľovaciu mäkkú časť som kúpila v detskom obchode.
My mame tento pult uz 5,5r odprebaloval 3deti kazde mozno do 1,5 ( mame ho v kupelni a okrem prebalovania na nom vysavame sople a utierame po kupeli) a som s nim spokojna, potom z neho spravim drziak na kvety.. Za tie minimalne peniaze co clovek za neho utrati je vynikjuci..
Uz mam asi matersku demenciu, teraz pozeram, ze som sem uz 2x prispela 😂🤦🤦
ktory myslis konkretne? My mame zo serie leksvik a nie je najmensi problem 🙂