poznate ,alebo pouzivate niekto plienky tejto znacky?
my love= moje prahy 😀
z jednorazoviek najlepsie, ake poznam 😉 mam ich ako zalozne pri latkovkach
Nemam problem pouzivat, nosime si z rakuska, kvalitou sa uplne nevyrovnaju, ale daju sa.. 🙂
ahoj opät, moj nazor: My Love su velmi dobre (neekologicke) jednorazovky porovnatelne s Pampers Premium Care, len sa mi zdaju o kustik hrubsie. dostat ich napriklad v rakuskom Hainburgu, v Hofer-i za ovela vyhodnejsiu cenu.
Najlepsie plienky ake sme doteraz mali. Ani Pampersky sa na ne nechytaju....
su elasticke a neparfumovane? Hladame plienocky podobne Troujours, uz tie klasicke zrejme prestali vyrabat,nemozeme ich v Lidli zohnat, su tam iba tie tenucke,ale z nich ma syncek gelovy zadocek...
ja som s tymi plienkami velmi spokojna, my cez den pouzivame babylove a na noc My Love a este nikdy nam nepretiekla a to moj syncek teda veeela cika v noci. Su aj prijemne na omak, neparfumovane a zatial z nich nemal ziadnu zapareninu.
su super,aj moji drobci ich maju.Naše pampersky sa nane nechytaju 🙂 🙂 🙂 🙂
Predavam tie plienky na kusy po 0,14€ a je vyse 10.000kusov k odberu ak ma niekto zaujem...
ahojte rada kupim my love plienky kto preda alebo ma moznost donist z rakuska dakujem velmi pekne
My smezacali nedavno,cez den su ok,ale nanoc nieee! Precural ich dvakrat uuuplne,cely matrac,pyzamko,v noci som ho musela prezliekat. Svagrina ma to iste.. Je v niektorej akoby malo tej vyplne..
prosim vas, pre ake rozpätie kil su plienky my love velkost 4?
tie sú ozaj super švagriná ich doniesla z Rakúska ale u nás som ich nevidela.Už som jej nakázala ďalšie balenie.
Ahojte baby, len pre info tieto plienocky sa vyrabaju v sr 😉
@beky11 6-18
uz druhykrat mi ich mama doniesla z Rakuska. Podla mna su super, tenke, makke a vela vypiju. A hlavne 70ks, velkost junior vyslo nejak cez 11euri. Ty si ich kupila niekde na SK?