Poznáte nejaké burzy detského oblečenia?

zuzka1008
5. apr 2011

Maminy neviete mi poradiť kedy a kde sa konaju burzy detskeho oblecenia? Bratislava a okolie. Dakujem 🙂

atrami
5. apr 2011

Väčšinou ich organizujú MC, takže asi sa popýtať tam.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronique_1
7. apr 2011

Mne posiela info o burzach kamaratka, ak mi posles mail, posuniem ho, nech informuje aj Teba. Inak uz boli 3 jarne burzy. Posledna minuly tyzden a dalsie k tymto budu az na jesen. Mozno ale budu aj nejake ine. Chcela by som Ta, poprosit, ci by si mi napisala do diskusie dobry ortoped v BA, kolko sa caka pred ambulanciou na vysetrenie v statnej nemocnici. Hodinu, dve,...?

syslica
7. apr 2011

@zuzka1008 ,domimika 😀 😀 😀 tu som, ani ozývať sa netreba... mám ozaj solídny prehľad o burzách, hoci sama nepredávam, len organizujem a propagujem... najlepšie pozrieť tu: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/burzy-detskeho-oblecenia-v-materskych-centrach/
alebo na www.kamsdetmi.com alebo na www.rodinka.sk v rubrike Akcie.

Najbližšia Jar-leto bude na budúci týždeň 16.4. v sobotu v Devínskej Novej Vsi. Všetkým záujemcom o info o burzách odporúčam kontaktovať ich organizátorov, nechať sa zaradiť do databázy, tak vám budú informácie o termínoch chodiť pravidelne bez nutného zisťovania čo, kde a kedy. Odporúčanie platí pre predávajúce aj pre kupujúce 🙂

emogeon
7. apr 2011

v Presporkove bude tiez 30.4.