Poznáte dobré pohupovacie lehátko pre dieťa?

nikisvord
18. aug 2011

chcela by som pre syna pohupovacie lehátko,ktoré automaticky húpe,ale nie na štýl hojdačky,ale skor také ako keď nohou dieťa húpete v autosedačke..niečo ako hojdacie kreslo..

nikisvord
autor
21. aug 2011

@gabrielles dík,ja už som prešla tieto stránky a nie su pohupovacie,len buď hojdačka alebo vybračné..mám to odskúšané aj v obchode..potrebovala by som konkrétne to pohupovacie,aby som nemusela nohou húpať syna v autosedačke .-)

bianca
21. aug 2011

@nikisvord my sme mali hojdacku od FP a totalna spokojnost.Nasa potrebovala hojdat a ruka ma bolela ako cert s lehatka ktore som stale hupala a tak sme presli na elktr.hojdacku.Najprv som bola skepticka lebo dieta je mierne v sede ale vo finale to vobec nevadilo a hojdacka uz preliezla vs.detusami v rodine a aj ked ja som ju kupovala z druhej ruky nadalej roky sluzi

nikisvord
autor
21. aug 2011

@bianca dakujem,ale nechcem hojdacku..ale pohupovacie lehatko,ktore sa hupa ako ked sedis v hojdacom kreslo,len sa naklanas dopredu dozadu

lola321
31. aug 2011

@nikisvord a čo tak toto kresielko: http://www.maderna.sk/katalog/product/2600/ . Na stránke je napísané v základnej výbave aretácia hojdania, takže sa asi hojdať dá (dieťatko sa asi nakloní dopredu-dozadu).

danielle25
22. nov 2011

prosím, viete mi niektorá poradiť hojdacie kresielko pre dieťa ťažšie ako 11,3kg? Máme doma super fisher price hojdacie kresielko zajačik, lenže to má takéto váhové obmedzenie ☹ ☹ ☹ Syn ho zbožňuje, cez deň mi len v ňom zaspí, v postieľke ani za nič 😒 Keďže už má necelých 10 kíl, tak intenzívne zháňam niečo také pre vyššiu váhovú kategoriu- aj som našla, tiež od FP, ale tam už nie je to AUTOMATICKE-teda na elektrinu alebo baterky- hojdanie.

stastickooo
20. dec 2011

@danielle25 ahoj ja som kupila teraz na vianoce toto http://www.olivers.sk/hudobne-lezadlo-vibracne-... toto do 18 kg, vibruje, hrá hudbu, má hrazdičku a ešte sa dá dať na hojdanie alebo na pevno a má tri polohy operadla. nie je ale ako píšeš na baterky ale.

danielle25
21. dec 2011

@stastickooo dakujem krasne za tip 🙂 tiez nad nim rozmyslam, asi vyhra, lebo ma aj melodie aj vibracie 🙂 uz som sa zmierila s tym, ze neexistuje kresielko s automatickym hojdanim aj do 18kg, internet mam prehladany hore-dole... Je to velka skoda 😖 vyrobcovia by sa mali zamysliet...

stastickooo
21. dec 2011

@danielle25 je krásne. som sa bála, že bude také fádne, ale bola som milo prekvapená. dúfam, že budeme teda obe spokojné. inak cez predeti.sk majú dopravu zdarma pri tomto lehátku.

danielle25
21. dec 2011

@stastickooo to je super, tak ho idem odtial objednat 🙂 dakujem a nech nam dobre sluzia 😉