Požičiavali ste si monitor dychu z Unionky po narodení bábätka? zaujímalo by ma, či to naozaj vedia doniesť do tých pár dní od podania žiadosti ako sľubujú, alebo to trvá dlho
@alikal pred 2,5 rokom mi prišiel do cca. týždňa. Teraz som podávla žiadosť koncom septembra a som to potom riešila telefonicky lebo po mesiaci nič. Tak, že vela ich bolo na PNke, že je zložitaá situácia a tak ale potom to už posúrili a za 3dni som ho mala a pán bol milý sa ešte ospravedlnoval že to tak dlho trvala. A monitor mi nechal na dlhsie 2 mesiace dlhsie ho mozem mať.
dajú ten monitor dychu každému kto je tam poistení bez poplatku ? dakujem
@minesasubu no v podmienkach je ze ho pozicaju na pol roka zadarmo ked dieta po narodeni zahlasite do Union a aspon jeden z rodicov je v Unione. treba vyplnit ziadost ktoru podpise detsky lekar dietata a potom by ho mali prist nainstalovat k vam domov.
My sme si chceli z Unionu požičať monitor dychu v máji 2020 ale kvôli korone to zrušili, ale preplatili nám nejakých 30€ ktoré sme dali za požičanie v nemocnici. Samozrejme trebalo im zmluvu a doklad o zaplatení. Ale to všetko som riešila cez infolinku.
ze vraj ano tiez to budem v aprili riesit 🙂