Ahojte maminy. Zaujíma ma, či z LIDLa úplne vymizli plienky Toujours v pôvodnom veľkom balení (nie tie nové tenké v tom malom balení) vo veľkosti 3-6 kg. U nás v našom totiž mali iba 4-9 kg a nakoľko je moja princezná takmer 5 kilová, tak som ich zobrala s tým, že budú dobré, no sú jej veľké, tak ich precikáva. 😢 Preto by som rada vedieť, či vymizli úplne alebo ich v našom LIDL jednoducho nemali a ešte budú, či sa mám poobzerať v inom LIDL. Bo ak je to márne a prestali ich vyrábať v tej veľkosti, ktorú potrebujeme, tak prosím poraďte nejaké plienky cenovo aj kvalitatívne blízke. Ďakujem. 😅
ahoj. u nas v lidli maju. aj ja ich pouzivam. ja tie cevene. skus pouzivat z Teska. Momentalne mam Bella Happy a som nad mieru spokojna.
@elvenprincess U nás ich majú.
U nas maju aj tie stare plienky, len neviem ci aj tuto velkost. Ale najlepsie je napisat na facebooku priamo na lidl a opytat sa. Ja som minule pisala kvoli inemu vyrobku, ktory som dlhsie nevedela zohnat a odpisali mi.
Ďakujem, kočky. 🙂 No som z Petržalky, tak skúsim obehať aj zvyšné dva LIDL-e,čo tu máme, kuknem aj v meste.
Kadan: To majú v rakúskom LIDL? Ďakujem?
Miku: Odkiaľ si? Ak z BA, tak nemám problém prejsť sa aj do iných LIDL-ov. 🙂
Janka: Ďakujem, napíšem im. 🙂
Bacunko: Tie Bella Happy chvália viacerí, len v obchodoch som ich ešte nevidela. 😒
ja v nich nevidím žiaden rozdiel keď mala naloží tak smrdí celí byt aj auto pri pampers jej musím voňať riťulu aby som nemusel davať dole plienku
už nie sú, ani by nemali byť
v rakúsku majú veľmi podobné ako boli tie "staré"
😉