Pôvodné plienky Toujours

elvenprincess
9. apr 2014

Ahojte maminy. Zaujíma ma, či z LIDLa úplne vymizli plienky Toujours v pôvodnom veľkom balení (nie tie nové tenké v tom malom balení) vo veľkosti 3-6 kg. U nás v našom totiž mali iba 4-9 kg a nakoľko je moja princezná takmer 5 kilová, tak som ich zobrala s tým, že budú dobré, no sú jej veľké, tak ich precikáva. 😢 Preto by som rada vedieť, či vymizli úplne alebo ich v našom LIDL jednoducho nemali a ešte budú, či sa mám poobzerať v inom LIDL. Bo ak je to márne a prestali ich vyrábať v tej veľkosti, ktorú potrebujeme, tak prosím poraďte nejaké plienky cenovo aj kvalitatívne blízke. Ďakujem. 😅

kadan
9. apr 2014

už nie sú, ani by nemali byť
v rakúsku majú veľmi podobné ako boli tie "staré"
😉

bucunko
9. apr 2014

ahoj. u nas v lidli maju. aj ja ich pouzivam. ja tie cevene. skus pouzivat z Teska. Momentalne mam Bella Happy a som nad mieru spokojna.

miku1
10. apr 2014

@elvenprincess U nás ich majú.

jankastubka
10. apr 2014

U nas maju aj tie stare plienky, len neviem ci aj tuto velkost. Ale najlepsie je napisat na facebooku priamo na lidl a opytat sa. Ja som minule pisala kvoli inemu vyrobku, ktory som dlhsie nevedela zohnat a odpisali mi.

elvenprincess
autor
10. apr 2014

Ďakujem, kočky. 🙂 No som z Petržalky, tak skúsim obehať aj zvyšné dva LIDL-e,čo tu máme, kuknem aj v meste.
Kadan: To majú v rakúskom LIDL? Ďakujem?
Miku: Odkiaľ si? Ak z BA, tak nemám problém prejsť sa aj do iných LIDL-ov. 🙂
Janka: Ďakujem, napíšem im. 🙂
Bacunko: Tie Bella Happy chvália viacerí, len v obchodoch som ich ešte nevidela. 😒

migely
2. máj 2015

ja v nich nevidím žiaden rozdiel keď mala naloží tak smrdí celí byt aj auto pri pampers jej musím voňať riťulu aby som nemusel davať dole plienku