ahojte, používate niekto výlučne len lekársku kozmetiku? akú máte najlepšie overenú a kvôli akým dôvodom ju používate?
mne sa osvedcil lipikar baume od la roche posay, tiez kvoli atopickemu ekzemu na tvari.
www.eucerin.sk dodaju aj vzorky 😀
ja pouzivam Biodermu Sebium (kvoli akne) mala som aj Vichy ale ta Bioderma mi viac sadla ...
ja pouzivat pletovu vodu Bioderma a neviem si ju vynachvalit...sice stoji 600 korun ale radsej obetujem paniazky na nieco co mi naozaj na plet robi dobre ako nejake lacne prostriedku co aj tak nemaju ucinok 🙂
tiez pouzivam Biodermu, je to super kozmetika
skus mydlo od www.mh-hygiena.sk
je super a ma vyborne ucinky.moje deti maju atopicky ekzem a pomaha im.
Mám alergiu na parabény a atopický ekzém. Používam Lipobase repair na ekzematické ložiská. Dosť sa mi to zlepšuje a nemusím používať kortikosteroidy (ale užívam Aerius 5mg, tak sa to dá aj bez steroidov). Na pleť používam obyčajné biele mydlo (Dove, alebo detské), pleťovú vodu Bioderma Sensibio (mycelárna) a krém používam E45 (z Anglicka), alebo z Avonu liiv botanicals. Ten parabény neobsahuje. Lebo čo som pátrala po nete, tak na príklad Eucerin pre atopickú pleť má parabény, aj Vichy kozmetika. A dobrá je aj klasická tmavomodrá Nivea v plechovej dóze.