Ahoj,používate niekto pre malé také tie krémy na tváričku proti vetru a chladu,či je to hovadina? Ak áno ,aké.. ďakujem 😉
ja pouzivam indulonu modru,lebo ked nedame nic,alebo tie ine tak mame lisaje od vetra a zimy,...ta sa nam osvedcila na 100%
ja mam kupeny krem Hipp,je pre babätka,davam malemu na tvaricku 🙂
V pôrodnici som dostala mixa baby a vzadu je napísané ze je vhodný aj ns ochranu pred mrazom tak malému natieram tvaricku tým spokojná som ;)
My pouzivame infadolan z lekarne. Neobsahuje vodu, takze je super aj do mrazov.
my pouzivame biodermu coldcrem. nam to odporucila kozna, kedze mame neskutocne citlivu kozicku. minulu zimu sme mali velke problemy s pokozkou na tvaricke. takze urcite treba nejaky kremik.
Lipobase z lekarne
My nepoužívame žiadne krémy, nie je to nutné. Pre prípad potreby mám ale nachystané čisté bambucké maslo 🙂
Túto zimu používame modrú indulonu. Minulú sme používali Panthenol do zimy z lekárne.
My už druhú zimu pri teplotách okolo nuly používame krém proti chladu Kleine Elfen z DM drogérie. Je čisto prírodný, veľmi hutný, vonia príjemne citrónovo a osvedčil sa.
Len raz som dcérke nedala krémik, keď fúkal vietor a bola zima a hneď sa vysušili líčka, vyzeralo to ako lišaj a museli sme doma každý večer poctivo krémovať, aby sme sa toho zbavili. Odvtedy si na to dávam pozor. Minulý rok sme používali Nivea baby, teraz obyčajnú Alpa batole, oba proti chladu a vetru a s oboma som spokojná. Alpa sa lepšie rozotiera. 🙂 Nemal by to byť krém hydratačný, pretože obsahuje veľa vody a tá na tváričke môže v mraze narobiť neplechu.
je dobre tvaricku nakremovat, mylim, ze aj dospelemu je lepsie s nakremovanou tvarou, lebo mraz zvykne pokozku dost vysusit...ale kremy na chlad a do vetra su podla mna cista komercia, uplne postaci akykolvek detsky krem, ktory babatku vyhovuje alebo bambucke maslo 😉
Ahoj, my už několik roku použivane Niveu baby do zimy.Starší dcerka je atopik a krémyk jí dělá velmi dobře a tak ho ppoužívám i u mladší roční už od miminka
100% bio bambucké maslo
syn je atopic, tak aj my Infadolan a je super
My tiež Nivea baby do zimy a vetra.
Ja som spokojná s Niveou baby, používam ju pri všetkých mojich troch a už tretriu zimu🙂 Jedna dcérka má po mne precitlivelú pleť a musela som jej ho dávať už keď neboli mrazy, len na ochranu pred vetrom. Raz som nedala a hneď jej málinko pukla žilka na líčku. Tento sa mi osvedčil lepšie ako drahý altermed z lekárne, lepšie vytvorí ochranný film na tváričke, ale asi každý má obľúbené niečo iné.
Detský balzam z bambuckého masla od Saloos 🙂
my máme medosun baby aje super aj voňavučký dokonca chráni nášho ekzémistu pred podráždením slinami
ked je ozaj zima a veterno dam Weledu do cladneho pocasia inak nic....
Ano pouzivame niveu baby.Dcerka uz bude mat dva roky
my pouzivame z DM ten babylove do zimy a vetra taky zlty krem, je dost husty ale super odmalicka. Dcerka je atopicka a osvedcil sa nam.
Mám Batole - detský krem proti chladu a spokojnosť
Mali sme najskor z DMka a teraz obycajnu modru niveu. tiez je dobre husta.
ahoj, ja používam na tvár krém nela batole s olivovým olejom