Ahojte. na zaklade mnohych odporucani som sa nakoniec rozhodla pre Angelcare AC401. Avsak, ked som si pozerala navod na pouzivanie, pripadalo mi nastavovanie celkom zlozite. A tak sa chcem spytat, tych co pouzivate tento monitor dychu: je vhodne ho pouzivat napr. aj v kociku? Resp. nie je velmi zlozite ho premiestnovat a nastavovat? Citala som, ze ten rodicovky vysielac musi byt vzdialeny min 3metre. Planujeme mat babo v nasej spalni, postielku bude hned pri nasej posteli, tak neviem, na to aby bol rodicovsky vysielac vzdialeny aspon 3 metre, musela by som ho dat asi do inej izby. Ako to vlastne funguje? Dakujem.
@andrejka1974 Ahoj, a ten rodicovsky vysielac sluzi viac menej ako pestunka? Cize v noci ak mam babo v spalni ho netreba pouzit a staci len ten monitor? A ten monitor alebo podlozky musia byt zapojene v zastrcke alebo su tam nejake nabijatelne baterky?
staci v zastrcke, baterky sa rychlo vybijaju 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tie podlozky mas napojene v tom monitore a ten mas v zastrcke a rodicovsky vysielac nemusis mat zapnuty, moj je stale, vsak by som ho zabudla zapinat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ten vysielac, sme mavali v obyvacke, aby som malu pocula ,ked bola v postielke a ked som isla spat tak som ho jednoducho vypla , a ja som ho mavala aj v kociku, ale len vtedy, ak dieta spalo na balkone, ked sme isli na prechadzku tak urcite nie , teraz to pouzivam ako vysielacku, aspon pocujem co deti stvaraju v izbe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂