Ahojte,
ocakavame nase prve babatko na prelome marec/april.
Som prvorodicka, nechcem minat peniaze a zbytocne kupovat oblecene pre babatko ked to nevynosi.
Preto by som od vas potrebovala radu, co kupit na zaciatok a v akom pocte, aby toho nebolo malo ani vela.
Dakujem a pekny vecer prajem.
Ja som veľa toho dostala... Ale mala som niečo aj svoje väčšinou som si nakúpila body veľkosť 56 a 62 .. ale tých treba vždy dosť, bábätko sa vie an prekakat aj 5x za deň 🤣🤣🤣 takže vždy je mať fajn viac ako málo, ale kupovať rozumne najlepšie pepco a zas ak dostaneš od niekoho niečo tak treba si odložiť
ja som napr. nedostala nic, cize som sa poriadne zasobila 😁
@janka_266 ano len o obleceni, zatial som kupila asi 3 supravy, body, kosielka, ciapka… a neviem kolko toho potrebuje take male babo 😂 ci z toho za mesiac nevyrastie
Ano ako píše
@dadka128 treba toho veľa. Ja som si nakúpila, potom som ešte raz toľko dostala, smiala som sa aká kopa tooho je. Nakoniec bolo tak akurát.
Za mesiac? Môjmu za tri týždne som musela meniť šatník. Najlepšie sú pre nás body cez telo, neznáša prezliekanie cez hlavu. A náš mal veľkú hlavičku, nikto nečakal také veľké dieťa. Čiže hneď som obliekala 62. Malý ma teraz dva mesiace a obliekam veľkosť z Tesca že 6 až 9 mesiacov. Čiže aj to číslovanie je jedna katastrofa. Odporúčam nekupovať veľa, ale postupne. Ja som dostala kopec veci, ale veľa z toho ani nestihol mať oblečené. Dostali sme aj bodycka také hrubé, ale malý to neznesie je mu v Tom teplo. Sama uvidíš že čo naozaj vyuzijes a čo je somarina. Postávali sme aj rifle, ale ja som ich vyradila, je to tvrdé jak šľak, kým by som ho do toho obliekla a je to nepohodlné...čiže pozor na také moderné kúsky...je to pekné, ale nepraktické bohužiaľ.
my budeme mat februarove, mam dva tie najmensie teple overaly na von, 3 svetriky na gombiky, 8x leginy, 2 hrubsie overaly, asi 15x bodycka, cca 10x pyzama, 3 supravy mikina+teplacky, jedna teplejsia ciapka, 4 take tenke latkove, asi 20 parov ponoziek :D. Polku som kupila, polku dostala, vsetko velkosti 56-62. Zbytok budem riesit az po narodeni a podla pocasia na jar. 🙂
Moje deti sa narodili 4kilove, 50tky na sebe nemali ani raz, 56tky nosili asi aj dva týždne 🙈 nechcela som toho moc, ale sa nakopilo všetkého 😃 pri synovi som nedala dopustiť na zavinovacie body, dcére som ich obliekala výnimočne, pretože je živšia a uteká 😅 čiapky nosili len na von, doma občas po umytí vláskov, takže čiapky stáli v skrini.. sami časom zistíte, čo vám vyhovuje a podľa toho potom doplňte zásoby, taktiež záleží, či máte sušičku a teda ráno ogrcané poobede obliekate alebo to bude trvať 2-3dni
Ja by som pockala čo dostanete od kolegov, kamarátok, rodičov. Ja by som kúpila asi len oblecko na cestu z pôrodnice zatiaľ, keď už niečo teraz kúpiť. Ak sa bavíme teda len o obleceni.