Ahojte, mate skusenosti s cestovnymi postielkami Hauck? Vase nazory? Paci sa mi, ze je k nim vascsinou uz aj prebalovaci pultik, ulozny priestor a hudobny kolotoc... 🙂 My sme mali mat drevennu postielku + samostatnu komodu na prebalovanie, ale ak si odratam, ze pri Hauck nemusim kupovat minimalne podlozku na prebalovanie, hniezdo do postielky, matrac... tak to vyjde o dost lacnejsie.
Postielku som ale este nevidela nazivo, tak privitam akekolvek nazory 🙂
máme tiež cestovnú postieľku Hauck - a určite je vhodná len na príležitostné spanie - chata, výlet - nie na každý deň. Klasická drevená postieľka je na nezaplatenie - využitá pri 2 deťoch. Ak uvažuješ o úspore nákladov, pohľadaj na MK veci /môžeš si pozrieť aj môj bazárik - obe postieľky mám už na predaj, lebo sme minulý mesiac prešli na posteľ/.
@elje asi ta sklamem, ale na doma je urcite lepsia drevena postielka.
cestovne postielky su velmi nizke, odpravis si krize 😖 . a matrac musis kupit aj tak-cestovny matrac je len tvrda doska s asi 2 cm vysokou vrstvou molitanu, ktora navyse hnusne suchoce a neizoluje chlad odspodu.
@hradnapani
@klincek
Dakujem za nazor, to som napriklad nevedela, ze je sustiakova latka, na obrazku to vypada inak 🙂
@lukabea Drevennu postielku mame, len potrebuje prestriekat, ale dakujem 😉
@elje inak ja na cestovnu postielku nedam dopustit, pouzivame ju casto. ale veru ma svoje nevyhody-hlavne matrac a ten sustiak.. drahsie postielky sice ho mavaju taky jemnejsi, ale susti aj tak. na druhej strane ten material je tenky a pevny, takze chapem, preco sa na postielky pouziva 😉
@elje ta sietka a sustakova latka moze dost sustat a rusit dieta (aspon u nas to tak bolo, tiez hauck, ale iny typ). Plus navyse budes ukladat babatko dost nizko, neviem, ako je na tom tvoja chrbtica, ale nemusi to byt pohodlne. Niektore postielky maju aj take zvysenie pre male babatka, ale mne to prislo velmi roztrasene, proste babatko nelezalo na pevnom, ak bolo na tom zvysenom "poschodi".
A matrac musis kupit klasicky aj do tejto cestovnej postele!! to co tam je, je obvykle skladacie a s normalnym matracom to nema nic spolocne.
Z mojej skusenosti mozem povedat, ze klasicka postielka sa vzdy uzivi a cestovna na prilezitostne spanie, alebo pre starsie dieta aj na dlhsie spanie, je celkom ok.