Zienky neviete mi niektora povedat kolko stoji ta detska postielka stokke sleepi ? 😕 Nikde neviem najst cenu .. 😒
No dnes som sa informovala v jednej predajni pre deti a postielka stojí 780 eur. Stolička trip trap stojí 600 eur.
veeeeeelmi zaleží aku vybavu chceš - lebo ak chceš len zaklad bez zväčšovacích dielov a jeden matrac tak to je menej ale ak to chceš komplet tak sa cena vyšplha dobre cez 1000 eur
600 eur za trip trapp? to si kde videla ja čo viem tak okolo 200 eur stoji 😅
Tady máš postýlku v internetovém obchodě deticky.cz/cz-6-stokke%C2%AE-sleepi%E2%84%A2-set-mini.html?ezbozi=5642
Holky, a to je nekdo ochotny dat tolik penez za obycejnou postylku navic s nepraktickym designem? 🙂 Sorry, nechci nikoho urazit, ale rozesmalo me to 😀
mať na to tak ju kupim určite
je to postielka od narodenia až do 7-10 rokov dieťatka a potom sa da rozložiť na dve samostatne sedačky do izby napriklad detksej 🙂
tak isto ako aj sedačka tripp trapp - je od 6 mesiacov do 90 a niektore až do 120 kil 😉
stolicka tripp trapp v plnej vybave stoji max. 280€, urcite nie 600...by ma zaujimala ta predajna, kde ju za tolko maju. jedine co mi na nej vadilo je, ze za tu cenu nema pultik. ☹ ale mozno ju malej kupime ked bude vacsia a do jej terajsej stolicky sa nastahuje pripadny surodenec 😢
ta postielka, hm, mna nepresvedcila 😅 - uz len kvoli matracu a tomu, ze tie mriezky vacsiemu dietatu mozu vadit ked do nich bude v noci kopat. existuju omnoho krajsie, praktickejsie a lacnejsie postielky.
Mě nepřesvědčila ani postýlka ani židlička. Koupili jsme malému podobný princip židličky, vítěze testu bezpečnosti a za dost jiné peníze
Aj v Kika maju tripp trapp stolicku za 200 €...
postielka je krasna, prakticka a kvalitna. Kolieska su super, velmi fajn sa premiestnuje po dome. Manzel ju zlozil, zatial len do tej mini verzie do 6 mesiacov a je velmi mila 🙂 malickemu sa v nej urcite bude pacit 😵 My sme sa pre nu rozhodli hlavne kvoli ovalnemu tvaru...vyzera ako take hniezdocko 🙂
🙂) Postielka STOKKE bola moja vysnivana.. dnes sme ju objednali. Step A + Step B (aj s matracmi), prebalovaci pult, obliecky ruzove a biele aj s baldachynami a este Babby bloom (ale nie STOKKE) TO VSETKO ZA 550 EUR. Moj priatel nasiel v internetovom bazare.. Som taka vzrusena!!!!! 🙂)))))))
Stokke postielka je na kolieska nie je s tym niaky problem?
takze po roku pouzivania musim zhodnotit, ze to bola najlepsia investicia aku sme mohli spravit. Tvar postielky je krasne pratkicky, jednak ze mala sa niekedy uklada do pozicie ktora kopiruje oval postielky a jednak, ze aj napriek komplikovanemu rozlozeniu bytu sa s nou dostaneme doslovne vsade bez toho aby sa mala zobudila. Presuniem si ju do kuchyne ked potreujem varit, do kupelne ked sa idem sprchnut a do obyvacky. Postielku sme prestavali asi po dvoch mesiacoch a po pol roku sme znizili matrac. Super.. prebalovaci stolik STOKKE Care.. hm.. tak ten na druhej strane vyuzivam len ako skladovaci priestor.. Niesom z neho taka nadsena ako z postieky. Mame aj STOKKE MyCarrier a pouzili sme to dvakrat.. tazko sa to nasadzuje, nasa mala v tom nechcela vydrzat..
Ahojte!! Mam zaujem o stokke sleepi mini v bielom..ak by ste niektora chceli posunúť dalej,tak ma prosim kontaktujte.. Ďakujem
Dievcata, ako citam, ste s postielkou spokojne. My planujeme jej kupu, najma kvoli malo miestu v sucasnom byte 🙂
Prosim, kolieska sa nepresmykuju na podlahe? Dobre sa tym "jazdi" ajked je vo vnutri babo?
na nejakej anglickej stranke som to nasla za 300 libier, tak asi tolko eur priblizne raatam..