Postieľka so spúšťacou bočnicou

alicka850
21. okt 2014

Ahojte, vyberame postielku a neviem sa rozhodnúť, či sa oplatí kúpiť len postielku obyč, alebo aj so sťahovacou bočnicou. Využívate tu sťahovaciu bočnicu? Pri dcerke som mala len takú obyč. s vyberatelnými 3 tyčkami, ale vôbec som to nevyužívala. Posielka so spúšťacou bočnicou je automaticky aj taká, že sa dá tá bočnica aj odobrať, či nie? Dakujem

jaja1979
21. okt 2014

@alicka850 Ahoj, ja som pri vsetkych troch detoch mala taku postielku, kde sa dala bocnica bud spustit na polovicu alebo uplne odobrat. Pokial boli malicki, tak som mala jeden bok odobraty a postielku prisunutu uplne k manzel. posteliam, mala som tak uplne pohodu pri kojeni pocas noci, nemusela som vstavat, len som sa prisunula blizsie k postielke a bolo. Takze u mna jednoznacne ano, ja som s tym bola spokojna. Neskor, ked trochu podrastli, sme postielku presunuli do detskej izby a tam uz mala vsetky strany a vyuzivala som ju do cca dvoch rokov.

galaxy
21. okt 2014

Ahoj. Ja len mimo- predavam postielku so spustacou bocnicou, ako nova. Mala v nej nespavala. Ak by si chcela viac v ip 🙂

cuculiatko88
21. okt 2014

@alicka850 my máme so spustacou bocnicou a som spokojná, lepšie sa mi odtiaľ vyberá malý ako z takej obyčajnej 🙂

d_anica
21. okt 2014

@alicka850 Ja som mala takú s vyberateľnými tyčkami, ale teraz by som vybrala takú s bočnicou, čo sa dá sťahovať. Ako píše @jaja1979 , zdá sa mi to praktickejšie pri nočnom kŕmení.

tana2278
21. okt 2014

Mala som postielku so stahovacou bocnicou. Bocnicu som nemala stiahnutu ani raz. Nepotrebovala som to. Mne sa teda neosvecila ani pri jednom dietati.

werka_t
21. okt 2014

Mala som taku a nevyuzila som to…vlastne ani postielku sme nevyuzili… 😀

alicka850
autor
21. okt 2014

@galaxy diky za ponuku, ale pozeram, že si z Malaciek, to by bolo asi daleko pre nas. Pozeram priebežne aj bazariky, ale chcela by som ju vidiet osobne.

adebi
21. okt 2014

@alicka850 a máš vybratú nejakú značku? aj ja zháňam 🙂

alicka850
autor
23. okt 2014

@adebi nemam, ani značku nejako neriešim, pozeram priebežne bazariky a niečo snad vyberiem 🙂