Postieľka so spúšťacím bokom - za a proti

eva1155
22. sep 2016

Mamičky chcem sa vás spýtať, akurát vo veľkom riešime výbavu pre malého a sme pri postieľke, chcem sa opýtať, aké postieľky vy preferujete, so spúšťacím bokom alebo nie ? 🙂 alebo je vám to v podstate jedno ? neviem sa nejako rozhodnúť, a také čo sa mne páčia nemajú spúšťaci bok, iba tri polohy, a bojim sa že to bude veľká nevýhoda...Ďakujem 🙂

kp7333
22. sep 2016

Podla toho, co od postielky ocakavas. My mame drevenu so spustacou a odoberatelnou bocnicou a aj cestovnu postielku. Drevena je v spalni prirazena a priviazana k nasej posteli a zo zaciatku sme ju pouzivali bez bocnice s tym, ze matrac bol v jednej rovine s nasou postelou. Bolo to prakticke kvoli nocnemu kojeniu - babatko som len "odgulala" a nemusela som si ani sadat na posteli. Ked uz sa dcera zacala stavat v postielke, pridali sme bocnicu s tym, ze ked zaspavala sama vecer v postielke, bocnica bola vytiahnuta uplne hore a ked som si k nej neskor lahla, dala som ju do nizsej polohy, aby sa mi v noci lahsie vyberala na kojenie. Cestovnu postielku sme pouzivali zo zaciatku ako ohradku, davala som do nej malu, ked som si potrebovala nieco porobit. Mala tam hrazdicku, hracky, tak sa tam pekne zabavila. Nosili sme ju aj na dovolenky a teraz ju mame v detskej izbe a dcera v nej cca od 1 roka spava v noci, kedze uz sa tak casto nekoji. Nadranom, ked zacne mrncat, prenesiem ju k sebe do spalne. Z mojho pohladu teda ak drevenu postielku, tak so spustacou bocnicou. Inak ti staci len cestovna, ktoru vyuzijes tak ci tak. Ale samozrejme kolko ludi, tolko nazorov.

miku1
22. sep 2016

@eva1155 Ja som mala klasickú, len na tie 3 polohy, a väčšinou som ju mala tak, ako píše @kp7333 pri manželskej posteli, matrace zarovno s našimi s vybratou bočnou stenou.

dasenka352014
22. sep 2016

cestovna postielka podla mna nie je vhodna na spanok dietata..skor na urcity cas, nech sa tam pohra napr. ale na noc by som dieta do toho nedavala. Neviem aku ma kp7333 ale co som ja ich par videla, tak nemali vhodny matrac na spanie. To je akoby si ty spavala na gauci... cestovna postielka je super na cesty a sluzi aj ako ohradka,ale nic viac. Tot moj nazor. My mame klasicku drevenu postielku, 3 polohy rostu ale bocnica sa nedava dole, to by som mozno uvitala na kojenie.

sibalka21
22. sep 2016

zbytocna vec podla mna ten spustaci bok, navyse vyhodene peniaze..... Ja mam tiez maleho postielku pri mojej a nemam jeden bok...

mirkava
22. sep 2016

@eva1155 my sme mali taku staru ani neviem po kom este bola.... bola ale v pohode.... hlavne neinvestuj vela, drobec vyrasie raz-dva.... 😉

kp7333
22. sep 2016

My sme dokupili do cestovnej postielky normalny molitanovy matrac, takze sa na tom da pohodlne vyspat.

eva1155
autor
22. sep 2016

Ďakujem vám všetkým 🙂 tak ste ma asi aj prehovorili 🙂 najprv som chcela silou mocou so spúštacím bokom, ale čo som pozerala tak sú zbytočne drahé, tak preto som nejako začala meniť názor

infp
22. sep 2016