Ahojte, chem kupit detsku mrezovanu postielku standardnej velkosti, zatial mame len super miniaturnu piccolo. Chcela by som, aby v noci bolo moje dieta "bezbarierovo" prirazene k mojej posteli kvoli kojeniu a inym dotykom, cez den by som vsak chcela bocnice zo vsetkych stran aby bolo babo ohradene, lebo uz sa dost samo posuva. Chcela by som aby sa tieto zmeny dali robit lahko kazdy den, bez siahodlheho montovania. Viete poradit znacku postielky ?
Ahoj, videla som iba male postielky, tiez by som chcela vbuducnosti nieco take. Ked pozries bazar tak tam par ludi predava vacsie postielky s troma stranami. Ale ci sa tam da dat 4. lahko to uz neviem. V kazdom pripade hladam dalej ked tak dam vediet ;)
Este ked si do guuglu zadas bedside cot bed , tak ti vyhodi kopec obrazkov vacsich postielok tak este to mozes prehladat
Este niekto ?
Skus pozriet postielku Laura od vyrobcu Scarlett. Bocnica sa da zasunut pod postielku a vytiahnut spat hore bez montaze. My sme ju kupovali z tych istych dovodov ako chces ty aj ked je pravda ze sme to az tak nevyuzili. Ak ti nevadi vyssia cena (okolo 200 eur) tak by som kupila tuto. Ja som hladala dost dlho ale inu s podobnym systemom som nenasla.
kamoska predava tuto https://www.modrykonik.sk/market/detske-postiel...
@bb6 kvoli monitoru dychu, mala sa narodila predcasne preto sme ho pouzivali dost dlho. Odporuca sa mat medzeru medzi postelou a postielkou takze som sa bala nechat bocnicu dole. Priestor medzi postelou a postielkou sme neriesili nijak, postielka ma tusim 5 urovni takze sme ju nastavili do rovnakej vysky ako postel.
ahoj, tiez mam postielku Laura, kde sa bocnica zasuva pod postielku... Je krasna, pevna, ziadna suviks. Akurat ta cena, ale my sme investovali, lebo mi zalozelo, aby som bola blizko dietata, aby nas nic nepredelovalo a aby bolo lahsie manipulovanie s dietatom... V noci som si ho iba prisuchla k sebe a bolo. Su k nej dve kovove sucasti, ktore primontujes k manzelskej posteli, tym padom nehrozi, aby sa postielka svojvolne posuvala, i ked sa da aj zabrzdit.
nie, nerachoti a myslim, ze tato ´´gymnastika´´ je aj tak iba docasna, tie nase deti robia kazde obdobie nieco ine a nove, cim nas prekvapia 🙂
Ziadna odpoved ? Esdter nikoho nenapadlo vyrobit takuto postielku ?