Postieľka Radek

reni1512
15. mar 2013

Ahojte maminy, hladam tuto postielocku nazivo, mate ju niektora? Chcela by som vidiet ako vyzera nazivo a ci ste s nou spokojne? Ako sa vyberaju tie bocnice, ci sa z nej da spravit postel a ci je potrebny suflik?
Dakujem za odpovede 🙂

kofina333
15. mar 2013

ahoj, ja ju mám, len v borovicovej farbe, bez šuflíka. Postieľka je kvalitná, my ju používame už vyše 3 rokov (do veľkej postele ani bohovy), odmontovala som jednu stranu a má z toho posteľ, aj keď sa do nej už ledva zmestí. Ale zatiaľ vydržala aj skákanie a podobné veci, takže si myslím, že je fajn 🙂

mimisk
16. mar 2013

@reni1512 my mame v ponuke s medvedom je super a kvalitna

mirokinder
4. apr 2013

Tieto postieľky vyrába firma Klups v Polsku, ktorá väčšinu svojej produkcie vyváža do celej EU, takže kvalita by mala byť zaručená. Nie je to žiadny podomový výrobca, ktorých je v PL naozaj veľa. Vyrábajú sa z dreva borovice, čiže postieľky sú ľahké. Tento model Radek VII - na obr. sa vyrába so zásuvkou aj bez nej - vo farbe - prírodná, biela a teak. Konkrétne tento model nemá spúšťací bok, iné áno. Neviem si predstaviť, ako by postieľka držala pokope bez bočnice. Dajú sa vybrať dve tyčky na boku, jednoduchým potlačením smerom dole, alebo hore, nie som si istý a vytiahnu sa.