Ahojte baby
Prišli sme z pôrodnice a mame nachystanú postielku 120x60
Bábätko sa mi v porovnani s tými maličkými v pôrodnici zdá v tomto utopene, dokonca rozmýšľam či mi dobre bude pracovať apnoe monitor.
Rozmýšľam nad postielkou kinderkraft ktorú si budem môcť prisunúť aj k posteli. Čo na to hovoríte ?
Mali sme postieľku 140x70 a monitor dychu fungoval 😉... Bábo rastie rýchlo a kupovať na 2m postieľku je zbytočné 🤷♀️
ze mam doma obidve a monitor dychu ti bude fungovat urcite v oboch a kinderkraft je lepsia v tom prisunuti k posteli atď. Ale tu vacsiu vyuzijes ked si babo zacne sadat a zdvihat sa atď.
A väčšine postielok sa dá dat jedna bocnica dole a môžeš si ju prísunu ku posteli tiež 🤷♀️😉
Mám ju doma a teda využíva ju už druhé bábätko naplno,je to super postielka hlavne ak mas deti s refluxom ..mám ju pri posteli v spalni..bábätko je malinké v perinke a okolo som dala ešte aj mantinel
Máš úplne normálnu postieľku, ktorú si tiež vieš prisunúť k posteli /mala som tak od narodenia do 2,5 roka/
Nepotrebuješ ďalšiu, ktorú využiješ pár mesiacov.
@fallenkaa apnoe monitor je normalne urceny na taketo postielky, preco by nemal pracovat? Pozri si max odporucanu vysku matraca ore dany model a to je tak vsetko. Praveze ti nebude pracovat spravne v prisunutej postielke, to ho mozes rovno zahodit. Babatko rychlo rastie, je uplne zbytocne kupovat x verzii detskych postielok, ak sa ti zda utopene, kup hniezdo, no to sa ma kvoli bezpecnosti pouzivat tak max kym sa nepretoci na brusko (4, 5 mesiacov). Urcite by som dala mantinely ak nemas, kvoli "prievanu". Babatko je tak "kryte".
Urob tak, aby si bola ty spokojna. Ja mam chicco next2me, teda podobnu tej, co chces a neviem si vynachvalit. Monitor ti bude pracovat dobre v oboch, iba si skontroluj vysku matraca vo vacsej.
Monitor dychu fungovať bude a neboj, do 3 mesiacov už dieťa stratené v postieľke nebude