tie čo ste mali nejakú postieľku u rodičov, ked ste prišli na návštevu akú postieľku by ste odporučili? ..k našim budeme s bábätkom v lete dosť chodiť kedže my bývame na paneláku a oni na dome a chcela by som tam nejakú cestovnú postieľku , ktorá by im nezavadzala a len by sa rozložila ked prídeme kedže vtedy bude mať bábo len mesiac - dva nechcem ho nechávať pri dlhších návštevách spať na ich posteli....pozerala som tie cestovné čo vydržia až do 3 rokov ale tam asi treba aj to závesné dno však? aby som bábo nedávala uplne dole ...
My mame postielku u rodicov. Ale normalnu ako doma. Ta cestovna mi neprisla pohodlna. A na posteli som ho nechcelanechat spavat, bo cim by bol starsi a pohyblivejsi, takby somsa od neho nepohla akoby zaspal aby nespadol. Mame ju v detskej , sice to je tam tetaz tesnejsie ale da sa. A teraz sutam uz dve posyielky, kedze sa narodil dasli drobec. A ked sme boli u dedka cez leto, tak sme dali matrac na zem a oblozili perinami a maly spal tam, aby nespadol z postele
Tiež mame klasickú u rodičov, ale aj tak spi s nami na posteli, väčšinou sa v nej len sem-tam hráva 😃
Mali sme cestovnú a matrac
u svokrovcov mame klasicku drevenu postielku, ktoru svokor zlozi vzdy, ked mame prist, lebo detska izba je mensia a aby im to nezavadzalo
Ja mám cestovnú postieľku kinderkraft, a som maximálne spokojná, ma aj prebaľovací pult čo každý deň využívam. Ten hrajúci kolotoč mi pasuje aj na postieľku, Má aj to závesné vnútro, to som používala do 7mes. Ja to mam v kuchyni a občas v tom aj spí môj syn keď varím. Kúpila som do toho kvalitnejší matrac v jysku a je velmi pohodlný obcas si lahne ku nemu aj 4r syn, cez den dvierka odzipsujem a deti chodia von aj dnu kedy sa im zachce.
Teraz maju v akcii na Mall.sk, ja mam s modrou kombinovane, a na prebalovaciu časť som kúpila podložku v pepku tú hrubšiu čo zvyknú mať
Vyberať môžeš, ale zatiaľ nekupuj, stále je možné, že bábätko v postieľke nebude chcieť spať. My sme mali u našich drevenú. Používali sme aj cestovnú, pre malinké bábätko je lepšie keď je tam aj tá vyvýšená časť. Teda pre teba, aby sa ľahšie vyberalo. A určite je fajn aj matrac navyše, tá podložka čo tam býva nie je veľmi pohodlná.
Cestovne su nepohodlne, pre deti aj rodicov. Radsej staru 30 rocnu, kde bude mat dieta komfort.
Mám pre vnúčika doma cestovnú so závesným dnom a kúpila som klasický matrac do postieľky
My máme drevenú a nikdy tam nespala 😀 keď sme tam tak so mnou na posteli, inak bol boj.
U mojich rodičov máme cestovnú postieľku s vyvýšeným dnom a prebaľovacím pultíkom (ten je super) a dokúpili sme klasický matrac. Myslím, že ju nechávajú rozloženú, nezavadzia im. Momentálne ju využívame ako ohrádku, malá spí so mnou na posteli rovnako ako doma (je to pre mňa pohodlnejšie kvôli kojeniu)
Tie cestovné v lete sú dosť masaker, vytvoria taký skleníkový efekt, pretoze kumulujú teplo a cez tie dierky sa veľa vzduchu nepreventiluje, ja som potom dávala radšej spavat do kocika(denný spanok). A je dobre si do nej kúpiť matrac, nech to nie je moc tvrde.
U obidvoch rodicov mame drevene postielky v nasich povodnych detskych izbach, aj napriek tomu, ze tam na prespanie chodime dost malo. Nezavadzaju, nemaju v tej izbe komu 🙂 a na cestovanie mame cestovnu, kym bol syn babatko, mali sme tam aj tu vlozku na vyvysenie, odporucam
@kornelies úprimne nevydím daaký rozdiel, keď dajú do toho kvalitný matrac, akurát neni z dreva, ja mám 2 drevené postielky jednu za 80 euro a pre staršieho syna čo je väčšia postieľka a da sa prerobyt na posteľ a stalo to s matracom okolo 500euro.Ale cez den obe sa hraju a ležia v cestovnej
mali sme obycajnu cestovnu s matracom … v lete ked bolo babo vacsie sme dali von hracky a tam sa v nej hralo s nami bola to taka pohodicka 😊
Mali sme cestovnú postieľku, dokupili sme klasický matrac
Normálne cestovnú postieľku,a do toho som mala klasický matrac..dokonca dva matrace lebo som mala nazvyš..je to úplne pohodlné plnohodnotné spanie a raz dva ju presunies aj von keď bude treba
Moje všetky deti u mojich rodičov spali/spia ešte v mojoj drevenej postieľke v mojej detskej izbe. Zavadzia, ale aj tak je to najlepsie riešenie. Stačil nový matrac.
Nedavaj tam cestovnu. Urcite nie. Svokrovci tak dali a sami ju zmenili za normalnu. Nie je to dobre. Ak to nam hlbsie popisat,. Daj vediet
Som tá babka a máme klasickú drevenu postieľku.zas až toľko miesta nezaberie.