Postieľka pre bábätko

vemi23
27. dec 2022

Dobrý deň prajem
Prosím vás pozerám na fb postielky pre bábätko ale všímam si že niektoré maju uplne malinké rozmery 🤔 120 este ok ale sirka len 60cm? Myslite ze to staci? Neoplati sa kupit rovno postielku s väčším rozmerom aby sa potom ked babo vyrastie nemusela kupovať druhá? Dokonca najdem postielku s väčším rozmerom,🤔 ďakujem

syslik81
27. dec 2022

tak nie kazdy ma priestor na velku postielku ... ja som mala uplne najlacnejsiu z ikei a aj tak tam nikdy nespala ..bola umna v postely a potom presla rovno na vlastnu velku postel ... samozrjeme ak mas kde dat je lepsie kupit hned vacsiu.. ale zas aj pozri aby si do nej kupila aj madrac etc ..

dskjhfdlkdjhl
27. dec 2022

120x60 je asi najbeznejsi rozmer postielok uz dlhe roky.

vemi23
autor
27. dec 2022

@syslik81 tak pozeram na market place na fb a mam par ktore by mohli byt ale su to tie rozmery 120x60 dat ju mam kde mame velku spalnu s manzelom cize prijala by som aj vacsiu

vierka0508
27. dec 2022

Rozmer 120x60 bol podla mna dostacujuci tak do 2 rokov pre nášho syna. Potom sme presli na velku postel a spal lepsie. V postielke uz potom nemal tolko priestoru na otocenie sa a tiez na perinku. Preto by som nevrazala zbytočne do drahej postieľky a prislusenstva do nej.

denkatn
27. dec 2022

aj nasa dcera velmi malo spavala v postielke, museli sme vybrat jednu mriezkovanu stranu a postielku pripojit k nasej posteli, len tak zaspala a ked sa zacala sama "presuvat" a batolit, vzdy sa prebatolila v noci k nam do postele. takze aj od povahy dietata zalezi ako dlho budete pouzivat tu postielku.

zuzinka888
27. dec 2022

Ak tam nenarves tie cool vrkoce, tak je rozmer postacujuci. Moje deti tam spali do 2- 2,5 roka- mala som tri strany a pritlacenu k posteli. Potom presli na svoju postel.

patka06
27. dec 2022

120 x 60 v pohode stačí /ak tam nemáš zbytočnosti - hniezdo, vankúše, mantinel/, dcéra v nej bola do 2,5 roka a potom išla na klasickú posteľ 90x200

wonder13
27. dec 2022

@vemi23 ja osobne som nechcela tu väčšiu, menšia úplne stačí, môj v nej spal ešte aj ako 2apol ročný a prešiel potom na posteľ

petamich
27. dec 2022

mame 120x60, maly ma 1.5 roka, spi iba v postielke a vyzera, ze chvilu v nej este urcite vydrzi 🙂 mozno tak o rok to budeme riesit

natalia1619
27. dec 2022

Ja som kupila 140x70, a da sa rozlozit aj na postel.

vemi23
autor
27. dec 2022

@denkatn cize kupit postielku ktora sa da pripojit k manželskej je asi vyhodne 🤔

natalala
27. dec 2022

@vemi23 moja ma skoro 3 roky a stale spinka v postielke 60x120 a az na jar ked jej zariadime izbu dostane velku postel. Ma odmontovanu jednu bocnicu a je prisunuta k nasej manzelskej.

denkatn
27. dec 2022

@vemi23 moj muz odmontoval tu mriezku aj z drevenej postielky, kde nebolo predtym napisane, ze sa da odmontovat. tak zalezi ci tvoj muz je kutil.. Ak budes mat dietatko viac uzkostlive a naviazane na teba, ze bude chciet, aby si ho drzala za ruku, alebo pohladkala, ako to budes robit ak budes daleko v inej posteli? mozno take babatko mat nebudes a bude spat ako dudok. neda sa to ale vediet dopredu.

andrejka1974
27. dec 2022

@vemi23 najlepšia je detská postieľka 60 x 120 je ideál ja som ju mala vzdy vedľa manželskej postele ale tak že sa k nám nemohla pretočiť všetky strany pevné vždy som vybrala nakŕmili a dala naspäť

konikkon
27. dec 2022

@vemi23 120x60 je úplne klasický rozmer postieľky a nie je potom potrebné kupovať žiadnu ďalšiu postieľku. Potom už kúpiš rovno normálnu posteľ. teda ak neplanujes 4 ročne dieťa mať v postieľke.

janka_266
27. dec 2022

@vemi23 úplne stačí klasická postielka, možno v nej ani spať nebude a hlavne neverím, že keď pôjde do veľkej postele do svojej izby, bude sa vám páčiť ta posteľ, čo kúpite teraz 😃 súdim podľa seba, že by som ak to financie dovolia chcela zas novú preňho 😃

vemi23
autor
27. dec 2022

@denkatn ano manzel je kutil 😉 uz mi aj on sam povedal ze to odmontuje ked tak ...