Ahojte maminy 😉 , potrebovala by som poradiť, resp. viac info k danej postielke.
http://www.tomsta.sk/product/klups-safari-46248/
Kde by som ju mohla reálne vidieť a ak ju poprípade niekto má pomohlo by mi foto a referencie, stabilita a pod, nakoľko KLUPS je poľský výrobca.
Táto postieľka nás veľmi oslovila, rozmýšľame ešte nad PALI - Hana - tá je teda prestaviteľná, ale aj o dosť drahšia.
http://www.pali-hana.sk/produkt.php?id=684
Zvyšok nábytku by nám dorobil náš dobrý stolár, je lacný a robí skutočne kvalitne.
Takže ak máte akékoľvek skúsenosti s toutou postieľkou sem s nimi.
Vďaka.
😉 😉 😉
kat sice ta druhá vypadá využitelnější, ale podle délky postýlky nebude o moc dýl uživatelnější než u Safai a stejně bude nutné koupit novou a cenově je to velký rozdíl. Taky máme vybanou Safari, chci si ji někde prohlédnout a hlavně koupit včetně i přebalovacího pultu, skříně, poličky a židličky, protože je za super cenu.
Nám sa viac pozdáva Safari..aj keď Pali je výhoda , že sa dá preskladať ale chceme ešte druhe babo a ja netuším ako potom izbu zariadim, resp. či neprehodíme spálen za detskú a pod. či nebude poschodov.posteľ.... a Pali sa nám páči iba kôli tomu mackovi a ten macko na klasickej verzii nie je iba na tej preskladateľnej ☹ ...
treba sa nám rozhodnúť či pôjdeme do kombinácie biela s čoko alebo biela s červenou..aby sa vedel stolár zariadiť..ale do vtedy som chcela postieľky vidieť v reali.. 😉
ak prestavitelnu, tak tuto http://www.kika.com/sk/katalog/m/deti-studenti/... mame ju doma a sme spokojni 😉
a iba kvoli mackovi by som taku drahu postielku nebrala - to si radsej kup nalepky a olep klasicku postielku (ta boris ma tiez plne celo, cize olepit by sa to dalo)
broucek ja som našla najlepšiu cenu celej zostavy tu:
http://www.detskyraj.cz/zbozi/8580-klups-set-na...
ale tam nie je stolička a ani tá mala truhlica na hračky
no to je iné ked chcete druhé tak to určite nekupuj tu drahšiu úplne stačí jednoduchá ale kvalitná postielka.
Emjee áno nad nálepkami uvažujeme , to je ďalšia možnosť..ešte nemám ale prehľad aké sú možnosti...ale na prírodnom dreve podľa mňa pekne neukážu..treba nejakú tú farbu...
Nám sa pôvodne páčila s mesiačikom a hviezdičkami
http://www.ramzes.sk/drevena-postielka-radek-vi...
ale už sme sa rozhodli pre farebnú, len teraz akú..
tie kombinácie sú aj pre dievčatko aj pre chlapčeka, či nie? čo myslíte?
z vlastnych skusenosti:
krasne postielky, ale babatko sa ti nato zvysoka ... 😀 nasho zaujimaju v postielke len vsetky srobiky 😀 a dierky po srobikoch 😀
kat Radka jsem taky vybaného měla. Nakonec kvůli přebalováku bude Safai a právě z Dětského ráje, dovezou mi je až domů, ještě mi doobjednají i židličku a poličku. Navíc doufám, že ji po svítcích budou mít na podejně vystavenou, teď mají zavřeno.
Mne je jasné, že babo to nebude vnímať 😉 ...hlavne že bude napapané a v suchu..ale ja mám na takéto veci slabosť a strašne ma baví zariaďovanie, dokonca aj kamoši sa niekedy na mňa obracajú...vždy som sa tešila ako sa vybláznim na detskej..ale vkusne..nechcem aby to hralo všetkými farbami a pôsobilo gyčovo..
..a potom, už do iných izieb ani návšteva riadne nepôjde, všetci sa budú tlačiť k babu..tak nech to tam nejako vypadá, teda v porovnaní s inými izbami bytu... 😉
Broucek oni dovážajú aj do SR, takže nie je problém a cena je super ...a diky za info, nevedela som že sa dá ešte objednať tá polička a stolička..len to vidieť v reale, nekupujem veci len na základe obrázku..viem že v BA ju majú, len zisťujem či aj niekde inde, my sme zo Žiliny... 🙂
viděla jsem v reálu židličku, ale bavy vůbec neodpovídají obrázku. Potah není bílý, ale spíše jak bílá káva. Pokud ji budou mít na prodejně vystavenou, zkusím nafotit aspoň po baevnou představu. Moc se už na ni těším
katherine, tiež mam vybranu tuto safari 😉 , velmi sa mi páči, tu drahu rozkladaciu by som nekupila, aj ked šetriť na malom nebudeme, ale po 3r mu kupime normalnu velkosť postele, a predtým ako som objavila safari tiež som chcela tu s hvizdičkami 😀 😀 😀 ale "naživo"sa mi nepáčila, inak safari budem brať z bambini stoji tam 65euro, ostatne doplnky k nej nepotrebujeme, mame šatniky a v nich vstavane skrine
Takže tá farba tej postielky je biela káva?..myslela som, že je biela.. ☹
právě mě to taky překvapilo, ale viděla jsem jen tu židličku. Podívám se v lednu někde ještě po ní. Taky to mohlo zkreslit to umělé světlo
tak jsem dnes viděla v reálu přebalovací komodu a je opravdu tmavě hnědo-bílá. Pouze měkké části na sedačce a přebalovací podložka mají barvu bílé kávy
ahoj, my sme kúpili Safari postieľku.. síce ešte nemá obyvateľa, až o dva týždne, ale postieľka je veľmi pekná, relatívne stabilná, 3 výškové polohy.. kupovali sme ju v Šali za veľmi slušnú cenu aj s matracom.. myslím, že nemá význam na tie dva - dva a pol roka kupovať extra drahú postieľku, keď aj tak dieťa bude potrebovať normálnu veľkú posteľ.. zasa investícia.. a Safari je nádherná, dokonca farebne pasuje k našej spálni.. my sme spokojní, ešte počkáme na reakciu nášho synátora, keď vykukne na svet🙂
ahojte...my sme vcera boli tiez pozerat postielku Safari, mala som ju vyhliadnutu na nete, super cena aj v reali pekne vyzera, jedine co ma trosku odradza je ze nema posuvny bok....myslite ze je to velka nevyhoda?aky je vas nazor?....inak tiez myslim ze nema zmysel vyhodit extra prachy za neviem ako drahu postielku, lebo tomu malinkemu je to asi aj tak jedno, skor je asi dolezitejsie vybrat kvalitnu matrac... 🙂
ahojte, takisto sa mi páči táto postielka. Viete mi prosím Vás niekto napísať kde v BA to majú vystavené? dakujem
leveretka- postielku SAFARI maju vystavenu v kocikovo.sk, vcera sme tam boli....je to kusok od MEtra, len ti neviem presne vysvetlit kde, lebo nie som z BA....kukni na mapke na nete....tusim to je Nadrazna ulica alebo tak neako...ide sa tam po takych cestach necestach... 🙂
😉 dakujem sasikas
Ahojky, ráda bych obnovila tuhle diskuzi, uvažujeme o koupi celého setu Klupš Safari. Ráda bych vás požádala o vaše zkušenosti, příp. zda někdo nevíte kde je sestava k vidění tzv. "life" v Ústeckém kraji, příp. v Praze a okolí. Moc díky za všechny názory 🙂
hm, mne dnes došla postieľka safari a som strošku sklamaná, pretože som si myslela, že bude pekná hnedo - biela. no prekvapila som sa. čelo postielky je z drevotriesky orech, no boky - paličky a rošt je z dreva - nalokované, no vobec nie takej farby ako čelo!!! a dosť to vidno - že je to úplne iná hnedá!!!
my mame tuto postielku tez doma...objednali sme ju z netu a tiez som bola sklamana 😒
čelá su sice ciernej farby ako som chcela, ale boky-teda tie palicky su hnede!!!!
narocky som chcela ciernu postielku, pretoze mame cierno-bielu spalnu 😒
takze som sklamana z tej cierno-hnedej kombinacie....
a este nieco...ta zirafa je len z jednej strany, druhe celo je bez zirafy...to vam tiez na nete nepovedia 😖
Tak my sme spokojni 🙂 Je to krasna postielka a ovela zivsia ako tie klasicke, co vsade dostat a vidiet. Treba si ale radsej pozriet niekde "life", aby ste neboli potom sklamane, a az tak nakupovat cez internet 😉 A baby, co ste pisali, ze ste sklamane, skusali ste tovar vratit, pripadne reklamovat? Mate na to pravo a je to lepsie, ako byt nespokojny 😎
@rivatha cez net co nekupujem je oblecenie, lebo to je isto otazka farieb, materialov, kt.na tej foto nemusia byt autenticke...ale s ostatnymi som spokojna...
...ja osobne som reklamovat nebola...preco??? 🙂 lebo postielku som objednavala cez obchod Babatkovo v kosiciach a poviem vam: nikdy vzivote ...
majitel nas natahoval ze poliak nedodal postielky,,,potom ze poliak nestiha vyrobu..potom ze zajtra zavola,zajtra sa ozve...proste hruuza... a po vsetkych tychto skoro 2mesacnych opletackach s jednou postielkou som vazne nemala nervy este mu tu postielku vratit ze: Prepacte, ta farba je otrasna 😒
Mate niekto detske postielky odtialto? http://www.detskapostel.com/detske-postielky/ Chcela by som aby bola detska postielka bezpecna. Dakujem
Ahoj mam v bazariku postielku zn. Pali. , velmi zachovala po jednom dietati. Mozem ju len odporucit. Je kvalitna, stabilna, je na koliskach tak sa da lahko posuvat. Kolieska sa daju aj zaaretovat. Ma 3 polohy. Na bocnici je aj taka umelohmotna lista, tak dietatko to moze v pohode obhryzat. Po poistuelkou je prakticky suflik. Ponukam k tomu aj original madrac od Pali.
kat ja by som ti poradila radšej tú pali ktorá sa dá prerobiť ved to babatko veľmi rýchlo vyrastie a budete musieť znova kupovať posteľ a takto to budeš investovať len raz