Postieľka k posteli

petram_h
12. jún 2020

Ahojte prosím máte niektorá skúsenosti s postielkou ku posteli ?celkom sa sa mi to pozdáva akurát mám strach že naučím malinku spinkať ,,pri mne” a potom bude problém ju odnaučiť ? Mali ste niektorá s tým taký problém ? A ktorá ju máte ste spokojne ? Ďakujem pekne

evitka83
12. jún 2020

@petram_h ved si kupte standardnu postielku a dajte dole bocnicu. Vyska matracu je nastavitelna. Mala som taku prvu dceru do 3 rokov. Vzdy bola iba vi svojej postielke

maximilie
12. jún 2020

@evitka83 a mala si štandardnú postieľku? Lebo my sme to tak urobili a výška postieľky nesedí ku posteli a teraz keď sa už pretáča musíme naspäť dvihnúť bocnicu aby sa neskotulala... Je tam dosť veľký rozdiel

@petram_h určite original postieľku k posteli... Ja ešte zvažujem že túto predám a kúpim tiež taku

ildiko36
12. jún 2020

@petram_h ahoj..ja mam takúto postielku a dá sa dať bočnica úplne dole a spodok je tiež nastavytelny

evitka83
12. jún 2020

@maximilie standardnu postelku, ked uz cestovala, davala som medzi moju a jej postielku zrolovany paplon, tiez to nesedelo uplna na chlp

ildiko36
12. jún 2020

@petram_h momentálne aj ja mám bez jednej strany, cez den to otočim k stene aby maly nespadol a ku stene dám vankúše..môj ma 2roky a už uvažujeme kúpit veľkú posteľ s bočnicou lebo sa ledva zmesti do postielky🤕

cimage
12. jún 2020

Zalezi od dietata, mam 2 uplne odlisne. Starsi nechcel spavat v postielke, cize spaval s nami, co bolo super kedze som kojila a mala som tak pokoj s prenasanim ho. Mladsia to zas neznesie a potrebuje mat svoj priestor, tak tu musim prekladat. Tiez mame prilozenu postielku k posteli.
Nechapem otazke,ze naucit spat dieta pri mne. Momentalne asi este len cakas dieta, to dieta je s tebou 24hodin, takze naucene na matku je. Po porode potrebuje byt co najblizsie aby sa citilo bezpecne v novom prostredi. Urcite vam obom bude viac vyhovovat, ked bude dieta po ruke a nebudes musiet 10x za noc vstavat a prenasat ho do postielky. Ked dieta prespi celu noc, tak uz nepotrebuje mat mamu pri sebe celu noc. Staci ked zaspava aby tam niekto s nim bol a niektore deti zas zaspinkaju aj same.

rybka16
12. jún 2020

Skôr by som mala strach, že sa mi dieťa zakliesni medzi veľkú posteľ a postieľku. A nie, toto nie je paranoja, to sa normálne deje a dokáže to aj zabiť.

andrea_82
12. jún 2020

My sme to tak mali, nevedela som si to vynachváliť. Jediné negatívum bolo, že sa mi horšie liezlo do postele. Keď mal syn 2 roky, bez problémov sa presťahoval do druhej izby do veľkej postele. Nebol žiadny problém s tým, že je naučený spávať pri nás.

ajka0207
12. jún 2020

@petram_h mali sme, dcera sla v dva a pol roku do velkej postele a myslim ze si zvykla v pohode.

ibrunova
12. jún 2020

My sme dali bočnicu dole, ale vôbec sme sa nevyspali, lebo aj tak bol vždy v našej veľkej posteli, potom sme dali bočnicu celkom dole, čiže medzi posteľou a postieľkou bola taká malá zábrana a zvykol si super.

sunny8
12. jún 2020

Kúp normálnu postieľku. Keď budeš mať takúto bez jednej strany budeš mať problém uložiť dieťatko na doobedny resp poobedný odpočinok. Keď bude väčšie bude ti utekať. Moja aj preliezala von keď mala vyššie matrac 🤦

petram_h
autor
12. jún 2020

@sunny8 to ja by som riešila do detskej izby klasickú na denne spanie a na noc tuto v spálni 🤔

prea
19. jún 2020

@petram_h ja som si objednala kinderkraft postieľku k posteli počula som od známych len samé chvály na ňu 🙂

vieronkatt
19. jún 2020

Tiež máme klasickú postieľku,z ktorej manžel odmontoval celú bočnice,je prisunuta k manželskej posteli.vyskovo matrace sú rovnako,akurát som ale postieľku pripevnila šnúrkami zospodu k posteli,aby sa neodsuvala a keďže máme drevenú posteľ s asi 5 cm okrajom,tento priestor som vyplnila zrolovanou dekou. Mne to takto vyhovovalo pri oboch deťoch - mliečkoholikoch,jednoducho boli obdobia keď som kojila dosť často a bolo to pre mňa pohodlnejšie ako vstávať stále z postele a prekladať bábo,keď som ledva držala oči otvorené😁

kristinav
25. júl 2020

Ja tiez zrovna taku postielku vyberam.. chcela by som taku na prilozenie k posteli, najlepsie uplne bez medzery, nech sa da pripevnit. Ale idealne uz rozmer 120x60 a taku som zatial nenasla :/ pytala som sa v par obchodoch a neodporucali mi z klasickej postielky odmontovat bocnicu.. kedze ta bocnica aj drzi postielku pokope.. tak teraz neviem :/ dajte nejake tipy 🙂

andrea_82
26. júl 2020

@kristinav Namiesto bocnice mozete do dolnej casri postielky pripevnit dosku. My sme mali klasicku postielku bez bocnice, drzalo to v pohode. Ale bolo to spevnene inymi spojmi. Dosku sme dali neskor, ked mal syn rost dolu, tak to vyzeralo ako zmensenina velkej postele.

kristinav
27. júl 2020

@andrea_82 noo tiez sme tak uvazovali, ze si nejak tu postielku spevnime doskou 🙂 asi ani nie je ina moznost, nenasla som original taku 🙂