Prosím Vás odkiaľ ste kupovali postieľku pre bábätko?
@misicka2805 IKEA, vtedy za 30 eur, tá základná. Žiadny problém.
aj matrac do postielky som tam kupila
@misicka2805 Aj my mame z Ikea, za nas spokojnost. Kupili sme tam aj matrac, ale ten este zase by som nekupila. Radsie by som investovala do kvalitnejsieho.
@misicka2805 IKEA mali akurat zlavu na postielku za 109€ aj matrac za tusim 35€. Za mna spokojnosť a mala mi ta spi bezproblémov 😊.
@aleshka_supermama kupovali ste minuly rok v marci? 😁
@lenzas anooo 😬 mali v akcii bielu a šedu.
@aleshka_supermama Ano, aj my tak kupili, inac tusim 169 eur stoji. Chcela som lacnejsiu, ale ked mala tato taku dobru akciu, no nekup 😁
Takisto ikea, je pekna a kvlitna
V Babylande aj s matracom a textilnými doplnkami. Som veľmi spokojná.👍
@lenzas ano stala 169€ ja som spokojná je pevná, tie lacnejšie z ikea mi prišli take labilne..
@pribinak My sme tam kúpili všetko pre malú, postieľku, matrac, posteľné obliečky, plachtu, no a najlepšiu vec na svete, ktorú využívame od jej narodenia dennodenne zo 10 krát (teraz už menej)-prebaľovacia podložka za nejakých 6,5 eur, boky nafukovacie, čiže príp. moč nevytečie, mäkká, vrch utierateľný, ľahučká, hocikde ju prenesiete, položíte. Super vec.
@aleshka_supermama Máme z IKEY, je stabilná, drží dodnes (takmer 2,5 roka).
najlepšie su jednoduche a lahke postielky. AJ tak tam dieta velmi nespi a verte či nie, často si ho budete brat k sebe do postele.
ikea