Posteľ Kritter

terka1607
22. sep 2015

Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto túto posteľ z ikei, ak áno ako ste s ňou spokojné. My sme ju chceli kúpiť, kamarát bol v ikei, že nám ju kúpi, ale nakoniec nám povedal, že vyzerala veľmi nestabilne a že ak by som si k malej chcela ľahnúť, tak by ma to neunieslo. Ďakujem za odpovede

http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S598...

bibistec
22. sep 2015

hm my mame inu z ikey ale tato mi pride neprakticka lebo ak ju prilozite k stene tak ta strana je nechranena tj. dieta sa dotyka steny, mozte tam nasit nejaku latkovu zabranu ale aj tak mi to pride neprakticke. ja len z tohto pohladu o stabilnosti neviem ale je kratka 160tka nie? takl neviem ako by ste si lahli je to male a uzke takze ako ak chcete uspavat dieta tak ze si vedla lahnete tak to asi nie. my mame hensvik uz sa nepredava cize rozmerovo to iste a udri aj mna aj dieta len je mala na obe

simsalabim
22. sep 2015

My sme mali inu z Ikey (tusim Hensvik) a 160cm je pohoda, da sa krasne lahnut vedla dietata (jasne ze s pokrcenymi nohami). Dcera ju mala do 7 rokov, aj vtedy som sem tam lezala vedla nej...nekyvala sa, nevrzgala.

mahu74
22. sep 2015

My máme Kritter a sme s ňou spokojní. Presne ako píše "simsalabim"- platí to isté aj o tejto. Máme ju už dosť dlho a stále drží. Spí na nej už 2. dieťa a stále je ok. A v pohode si k nej priľahnem aj ja.

anega79
23. sep 2015

je v pohode, dcera ju uz ma vyse 2 rokoch, z jednej strany na stene ma latkovu zabranu z druhej ma priecku aby nespadla z postele. uspavala som ju v nej, takisto aj moj 190 cm manzel a nepraskla