Jedná sa to túto postel s matracmi http://jysk.sk/spalna/poschodove-valandy/komple... . nevrzga? vyhovuju vam matrace? dakujem
my sme síce nekupovali poschodovú, ale takú čo sa druhé lôžko vyťahuje zo spodu. a teda už by som nekupila. Napriek tomu, že je to vraj masív, pripadá nám to dosť labilné. Už aj jedna doska na spodej časti postele sa zlomila a pritom na tom spia moje ultratenké detičky 😀 Celkovo veci z Jysku sa mi zdajú nie práve najkvalitnejšie. Odteraz už len Slovenské výrobky z masívu.
@soniatko dakujem, rada priamo od zdroja, ja som ju daaavno videla na zivo a paci sa mi ta 120 dole, lebo ja teraz spavam s malym v detskej a ked sa o 4 zobudi, tak si ho k sebe beriem na kojenie a uz ho nevraciam do postielky, lebo by sa zobudil, a rozvaluje sa ako kral. a chcem k tomu tento matrac http://jysk.sk/spalna/matrace/penove-matrace/pl... co hovori muz? my ich mame na manzelskych, sice pod mojim 96kg muzom sa uz urobila jama, ale mne sa na nich spi dobre 🙂
@polyana hm, zaujimave. my mame takmer cele vybavenie domacnosti z Jysku, okrem obyvackovej zostavy a sme spokojni a to teraz nepisem preto, ze tam robi muz. nic sa nam nepokazilo, vsetko je tak, ako ma byt. ono je to aj tym, ako dotycny clovek ten nabytok posklada. muz napr. zakaznika, vzdy upozorni, ze urcity typ kuchynskych stoliciek sa musi dotiahnut tak, ze na nich niekto sedi a ked pride ten kupujuci na predajnu reklamovat, ze stolicka sa mu ´´rozhegala´´ vysvitne, ze nabytok neskladal tak ako mal. uz xkrat sa stalo, ze muz bol u zakaznika doma dostelovat alebo opravit nabytok, kt. zakaznik zle poskladal alebo to nevedel.
@anez9 - mali sme ju 4 roky. dorobili sme este dolnu zabranu, a fungovali sme. dcera nam na nej urobila par kuskov, z ktorých tuhla krv v zilach,ale to by robila na kazdej poschodovke. z hladiska uzitku nema chybu
@soniatko tak, zakaznik to nesklada kadzy den, tak nemoze byt odbornik 😉 my mame kuch stol a stolicky uz cca 3 roky, tiez sme max. spokojní. a co hovori na tie matrace kt. su v zakladnej ponuke?
@macekova tak ja dufam, ze tam uz nebudem dlho spat, i ked syn je ste maly 😀 a matrac ste tiez tam kupovali?
my sme ju mali doma , sestry, teraz si z nej sestra spravila len jednu velku 🙂 nevrzgala, bola v pohode 🙂
@soniatko ja pruziny nechcem ani vidiet 😀 😀 takze take ani nepozeram, dala som link na iny 😉
@saskarisko dakujem za nazor 🙂
len skoda, ze som to zacala zas neskoro riesit, tuto akciu nestiham, dodanie cez net pisu ze je za 43 eur 😢 😢
@anez9 ano viem, ze si dala link na iny, ukazovala som ho muzovi. 😉 ze matrace v zakladnej zostave ti vydrzia tak 2roky. a ten, co som ti pisala, ze mame my je 1/2 pruzina, 1/2 pena. ale muz vravi, ze to nie su pruziny ako kedysi.inak v Jysku maju v matracovom studiu aj prierezy matracov, tak sa mozes pozriet.
My ju mame uz dlho,nie je labilna,je perfektna...len hebedo...ale ak mate velku detsku,tak odporucam🙂
@anez9 neblázni, to nekupuj, tieto postele z jysku, mobelixu a aska su o ničom. deti na posteliach skáču, toto sú labilné postele a hlavne tie ktoré majú tzv. medzikus a dajú sa rozložiť na dve samostatné. ja som to riešila pred pár mesiacmi, tiež sa mi pozdávala cena aj stabilita ale nechala som si tiež poradiť.majú pevnú v kike, vola sa HIT a je ozaj super, my ju máme a spáva na tom občas aj môj muž. a ešte som videla aj v mobelixe ale to bolo do L a bol to bukový masív.
jeeej nasa postell Ma ju syn, asi treti rok, v pohode zatial. Aj ked som mala stresm, že sa nieco pokazi na nej. Zatial funguje.
@anez9 videla si tu novu poschodovu, co maju v Jysku? ja uz chcem len tu 😀 mala si ju aj na predajni odskusala 😀 😀 😀
http://jysk.sk/spalna/poschodove-valandy/poschp...
V asku maji akci na 90x200 a 140x200 myslim za 219€.. ja po ni touzim uz dlouho.. ale muj drahy ju detem podle tejto bude delat sam, pevnejsi a schodiky budeme mit spise jako zebrik aby nezavazely.. horni postel bude delat i trosku vyse nez je original lebo jak tam sedi bucha si hlavu 😀 tu z jysku prvni co tu je bych nebralaje mala ma jen 80tku horni postel a to je na bezne spani malo..
Moje deti ju mali osem rokov a som bola max. Spokojná...to spodné lôžko je uplne super...akurát tento tyzden sme ju darovali nakoľko sme kupovali nové z priestorovych dôvodov pretože mám štyri deti takže potrebovali sme dve... Ale aj naše deti na nej stvarali kúsky...veď naco používať rebrík ked sada na ňu aj z tej spodnej vyliezat a aj dole to ide samozrejme tak....a este tato posteľ si u nás prezila aj štyri sťahovania a ani napriek tomu nebola rozhegana ani nevrzgala...takže ja odporúčam...
@anez9 aj ja zvažujem,v predajni sa mi zdala dosť labilna,neprasi sa z hora na dolný matrac?