Porovnanie plienok Fred&Flo a Babylove

katulienka160
20. feb 2021

Ahojte. Malemu davam plienky Dada. Teraz nosi 3.
Dochádza nam posledny balik trojok a nechce sa mi kvoli jednemu balicku platit poštovné (naposledy som objednala uz 4,lebo som myslela ze uz mu ich budem davat ale este musi kusok dorast). Tak reku skusim kupit v tescu. Ale zistila som, ze tie 3 Fred&Flo su mensie ako dady 3, ma otlacene gumicky na nozkach. Tak uvazujem, ze skusim Babylove. Len sa bojim, ci tiez nebudú male. Chcela som sa spýtať, ci ma niekto skusenosti s plienkami babylove z dm aj Fred&Flo, co sa tyka velkosti. Ci su vacsie ako tie z tesca.
Dakujem za kazdu odpoveď 🙂

c_est_la_vie
20. feb 2021

@katulienka160 síce používam iné značky, tiež lsom riešila teraz dilemu prechod z 3 na 4, ale s inými výrobcami. Mala som pampers premium 3 a lupilu premium 3, ale váhu už má drobec 8.5 a precikaval sa. Keď som prešla na 4 tak mu ešte dobre netesnili, precikaval ešte viac.

Tak sme skúsili Pampers premium panties 3, tie sú až do 11 kg a spokojnosť. Takže kľudne zvaz aj tie pampersky, síce drahé ale fakt krásne sedia

gbgb
20. feb 2021

@katulienka160 Dada nepoznam, Pampers premium boli fakt asi najlepsie a potom Lampers obyc. Objednavam Babylove na krabice a vtedy je doprava zdarma myslim a sedia super. Ked precika su este tie PLUS viac save. Aj Lupilu boli fajn, len kto bude furt chodit do Lidla?! Za mna najhorsie co sme skusili boli Fred & Flo .. prekakane a precikane asi vsetky.. syn dokona aj vyrazky z nich mal.

18momo18
20. feb 2021

Nam najviac sedia Lupilu, ako jedine cez noc neprecika.....inak aj Babylove nam dobre sedeli, Fred & Flo aj za nas najhorsie.

katulienka160
autor
20. feb 2021

Dakujem 🙂 dady su z biedronky (to je v polsku ako nas lidl) a tie nam vyhovuju najviac. Este sa nestalo, zeby ich maly precikal. Jedine v prípade, ze sa pri prebalovani vychylil pindurik, vtedy sa obcas stane ze to ide bokom :D ale inak saju super, vydrzia a neprepustia fakt ze naloz. Ale teraz sa tam neda ist, tak ich objednávame z netu. Lenze som to nevyratala a trebalo by este par trojok a kvoli jednemu baleniu sa mi nechcelo pkatit poštovné, preto som skusila kupit. Ale ako vidim, rozhodla som sa zle... Ako pisete, tie Fred&Flo su nsprd, nie som s nimi spokojna. Rozhodovala som sa medzi nimi a babylove, ale bola som prave v tescu, tak preto tie :D
A lupilu sme skusali, tie nam nevyhovuju :(

bbebe
20. feb 2021

Ja som s Babylove velmi spokojna. Pouzivam od 1 a momentalne 4. Na foto posielam pre porovnanie Babylove 3 a Dady 3 🙂

katulienka160
autor
20. feb 2021

@bbebe dakujem moc moc! Toto mi velmi pomohlo ☺️ vyzera to tak, ze babylove su sirsie. To potrebujeme, lebo Kubko ma take fajn vypapkane nozicky.. Akoby tam sa mu ukladali všetky zasoby :D super, tak kupim babylove.