Milé mamičky, môžete mi prosím poradiť ktorú značku plienok vybrať? Malý má 1 rok a doteraz sme kupovali Pampers Active Baby. Prestala som ich kupovať z dôvodu zvýšenia ceny, rýchlo sa minuly . Na to koľko stoja sa minulo ešte viac peňazí ako pred pol rokom. Teraz sme prešli na lacnejšie HUGGIES, ale malý ich niekedy preciká a dosť smrdia. Keď ho položím/posadím a má na sebe plienku Huggies viac sa mrví aj keď má plienku suchú. Aj lepiace pásiky sú slabé, po zapnutí sa veľmi rýchlo odopínajú, nedržia a nie sú napínacie ako na Pampers AB. Huggies sú síce cenovo výhodné cez internet ale to je tak všetko.
S TESCO plienkami nemám dobré skúsenosti. Raz sa malý vyciká a plienka napučí ako keď namočíte vatu do vody. Pampers Sleep & Play to isté. Krátko po používaní tesco plienok malému zistili zápal obličiek takže som tesco plienky prestala kupovať.
Uvažujem nad plienkami Bella Baby HAPPY, na internete som čítala dobré reakcie ale aj zlé na túto značku plienok, takže neviem či sa pre ne rozhodnúť alebo nie.
U mňa aj napriek cene jednoznačne vyhrávajú Pampers aktive baby, v každom ohľade som s nimi nadmieru spokojná. Dajú sa kúpiť aj v akcii v 101 drogérii majú vždy super cenu. Nemenila by som za nič. Robili sme s kamoškami porovnania a Pampersky jednoznačne vyhrali, aj napriek tomu, že sú drahšie, jedna plienka vydrží oveľa dlhšie. A keď sme to porátali, tak lacnejšie plienky boli aj tak drahšie, pretože sa skôr minuli a potrebovali sme ich za deň oveľa viac.
My sme dlho pouzivali len pampers active baby, ale odkedy mame v meste DM drogeriu tak cez den pouzivame babylove plienky a pampersky davam len na noc. A sme spokojne aj ja aj moja bambulka. Aj tie lepiace pasiky drzia poriadne a hoci babylove pouzivame len na den nikdy ju neprecikala a to ona teda cika za dvoch ;)
pampers active baby.....lepsie plienky podla mna neexistuju...
My sme vystriedali Pampers, Huggies aj Babylove z DM. Pre nás najlepšie boli Babylove... Kvalita aj cena super...
stejně si musíš vybrat sama, třeba švagrová používala od malinka huggies - u nás hrozný, tvrdý, malá pročůraná, my zase pampers aktive baby, na který nadávala ona. takže co dítě, to jiná plínka.Babylove nám taky nesedly, jak ty hugginy, ale zas zelené z tesca /ne ty nejlevněší/ byli jak pampersky ab, až byla větší tak ty z lídlu, protože už plenku neměla celý den. S druhou holkou sleep and play od pampers vyhovujou super, cena dobrá a nepročůrá je.
Huggies ale tie drahšie sice je pravda že nie su vonavé ale moj syn mal od vonavých plienok červenu ritku.My sme hladali plienku ktora má vzadu gumičku nakolko malý bol vždy okakaný až na chrbate pri huggieskach sa nám to nestalo ani raz.Babylove a aj z lidla sme skušali tiež a boli ok len teda ani tie nemaju tu gumičku na chrbate.
toujour s lidlu
pampers active baby sú síce drahé ale nič sa im nevyrovná. to sú jediné plienky ktoré u nás na sto percent vyhrali 🙂sú síce drahé ale kvalitné
Pampers active baby.
@lenka0906 ja davam babylove - najlepsie su babylove nature ale aj tie ostatne su dobre ... alebo ak si s malym doma, tak latkovky - obycajne stvorce a aspon 4 ks vrchnych gati
Keď sme mali Pampers Active baby tak 4 balenia za mesiac a premium care aj 5 balení, tam ich je menej.
Malý neznesie na prdelke čo len trochu pocikanú plienku. Nepáči sa mu to. Cíti vlhkosť a mrnčí. Má zápal obličiek takže musí byť v suchu.
@zuzanockamt Ďakujem za radu, ale látkové nemôže mať kvôli zápalu obličiek.
my pouzivame tie Happy plienky, kupujem ich v Carrefoure ked je akcia 1+1 zadarmo.. Balik vtedy vyjde na cca 7 EUR. Je tam vyse 50 plienok, na mesiac potrebujeme cca 3 baliky. Na zaciatku sme mali Pampersky, ale mala sa mi z nich vyhadzovala. Happy mi kvalitou pridu ako Huggies, ale vyrazne lacnejsie.
@lenka0906 z vlastnej skusenosti po 2 detoch odporučam plienky z DM drogérie babylove. neprecikali ich vôbec, treba len správne zapnut. jedno balenie stoji cca 8e, - 50ks ak kupis dvojbalenie v krabici je tam zlava zo 16e na 13. ako bonus vybavit kartu v DM-ke , kam sa ti za kazdy nákup pripisuju body kt si potom uplatnís pri nákupe a ešte aj takouto formou na plienkach usetris
pri sare som pouzivala fixies. vyborne plienky, nidky ich neprecikala, problem so zapareninami minimalny. len sa prestali vyrabat. tak sme tiez presli na babylove. ale vyskusali sme viac znaciek. s babylove sme spokojni. ked sa vyskytnu zapareniny, dame bepanthen a vsetko je ok🙂. takze suhlas so znackou babylove.
My sme pouzivali Pampers premium care, Pampers active baby a Happy. Spokojna som rovnako so vsetkymi. Teraz mame
Babylove a tiez su fajn. Huggies urcite nie.
my pouzivame, pampers active baby, babylove, z lidlu toujours, tesco zelene,...zo vsetkymi sme spokojny....ale z kauflandu otras, huggies otras....
Jednoznačne babylove z DM. A to som ich už odskúšala viac.... Už jedine tieto 😉
že ju jednej známej jej dieťa precikalo ? Určite jej ju nesprávne nasadila, inak nehrozí 😉 Alebo jej ju menila po veeelmi dlhom čase 😉
a bella sme mali tiez a nebola som spokojna.....
@lenka0906 ahojky, vlastní zkušenost nemám, ale holky z mého okolí si hodně chválí plenky Babylove z DM drogerie a potom i Toujours z Lidlu 😉