Poraďte zimný fusak

martinaju
12. aug 2021

Baby prosím poraďte zimný fusak. Požiadavka nie moc objemný ale páči sa mi niečo na štýl zopa. Hlavne aby bol teplý a podľa možnosti nie taký, že ho nenarvem do kočíka 🙈

hadecka39
12. aug 2021

No a zopa teda nevyhovuje prečo?

martinaju
autor
12. aug 2021

@hadecka39 nehovorím že nevyhovuje len nemám skúsenosť a na fotkách mi príde dosť velký

enoula
12. aug 2021

Emitex, rastuci, vyuzitelny teda viac zim 🙂

martinaju
autor
12. aug 2021

@enoula ďakujem ten som dnes pozerala aj sa mi páči skúsim pozrieť či sa dá aj na predajni jiekne kupiť nech ho pozriem ;)

halci
12. aug 2021

Mala som od https://www.detskedeky.cz/fusaky/fusaky-do-kocikov
viacero veci od nich bolo fajn, bola som spokojna.

priamia
12. aug 2021

@martinaju ahoj, ja som kúpila tento, mne sa zdá fajný 🙂

natalala
12. aug 2021

@martinaju prvy v hlbokom kociku sme mali zopa, potom do sportoveho som kupila elodie details. Zopa je dost “tucny” ale teplucky a pre leziace dietatko bol super, len by som ho necpala do sportoveho kocika, kde doeta sedi, lebo mi prisiel dost nephybny. Elodie ma tensi material, ale tiez teplucky, v zime som malej pod neho nedavala oteplovacky ani kombinezu a stacil.

martinaju
autor
12. aug 2021

@natalala no ja ho budem potrebovať pre 4m bábo takže idealne teply ale nie taky ze to bude vyzerať že dieťa nemôže ani dýchať v tom kočíku lebo tam je narvaný fusak. A toto ma zaujímalo či zopa nie je taky moc nafufnaný alebo ako to napísať ale asi bude najlepšie ísť niekam kde tie fusaky maju a vyskúšať.

olivia1425
12. aug 2021

@martinaju ja mam od mimi-original a som max spokojna

evkamotka
13. aug 2021

Ja by som nekupovala tie babatkovske, radsrj rastuci emitex. Taky som si aj kupila a vyuzila tym padom cez dve ci tri zimy

veronice
13. aug 2021

Tiez mame Emitex - prechodny aj zimny a max spokojnost 👍👍