Ahojte, pouzivali sme waterwipes vlhčene utierky, mala uz ma rok, presla by som na lacnejsie, ktore Vam prosim najviac vyhovuju? Dakujem za rady
@siera_springs dakujem a su take, ze bez chemie? Tie waterwipes urcite ano, len uz stoja v DM 4ks balenie 13,95€ 😀
Aj H2O je chemia, to len tak mimochodom.
My používame dm sensitive alebo baby baby soft.
Babylove s 99% vody z DM, modré Nivea obrúsky a Huggies modré za euro v Actione. Tieto často kupujem a pasujú jej.
Čistá voda je najlepšia
Babylove 99% vody... Su trocha menej vlhke ako waterwipes, ale mne to vyhovuje ..
@vanilkovazmrzka to je skor chytanie za slovicka...mozem zmenit otazku, samozrejme, ale nechce sa mi
@hiro ano je...doma len takto...ale casto sa mi pokaka aj mimo domu a nie vzdy mam po ruke uterak, zeby to slo lepsie dolu 😌...doma len a vodou
@ikonica dakujem skusim asi tieto....a aj ostatnym dakujem
za mna ziadne. Od narodenia sme pouzivali cistu vodu a mydlo. A waterwipes ked sme niekde cestovali a nedalo sa inak. Tam nejde len o zlozenie, ale aj o to, ze tie utierky znecistuju okolie... to sa len tak nerozlozi. A teda rozhodne nie so eko ani nic, ale pri spotrebe sa radsej vyhnem. Aj u nas v jaslickach napriklad pouzivaju take tie spongiove rukavice navlhcene vodou a mydlom.
Wickies z kaufu,lúpili comfort,lupilu baby wipes, tedy care z aksnu,mali sme už aj utierky Pampers,z Billy z DM a nikdy nemali nejaké zápaly alebo vyrážky ...keď už bolo hovienko všade rozotrete alebo riadne precurany tak hneď umyť vodou a mydlom.
Ja len napisem svoj nazor
Vlhcene utierky su najlepsie akurat tak na utieranie prachu v policke
Ano aj my mame waterwipes ale to len na cestovanie
Co ta vyjde mega lacno je perlan, postrihas, zalejes vodou a olivovym olejom z lekarne a vystarane
Tieto su super, kupujem dlhodobo len tieto. Predavaju ich v Actione. 90ks za 0,99€