Poraďte video pestúnku

smolinka024
2. nov 2020

Ahojte. Viete mi odporučiť nejakú dobru kvalitnú video pestúnku? Všimla som si že niektoré ponúkajú možnosť uspavaniek - to má vôbec nezaujíma. Hlavná je kvalita obrazu a zvuku -v noci. Dakujem

leniel
2. nov 2020

Xiaomi Mi Home bezpečnostná kamera na wifi. Mám na ňu vyhradený starý mobil, celý čas to mám zapnuté, perfektný obraz aj zvuk.

mimushsv
3. nov 2020

@smolinka024 aj my sme mali pestunku, ale nakoniec sme kupili kameru na wifi, za menej penazi a pripojite sa na nu aj mimo domova, kdekolvek ste. Napr ak dieta nechate s niekym doma, alebo tak. Pestunka bola limitovana niekolkymi metrami a stala zbytocne vela penazi

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leniel
3. nov 2020

@akrobrab nie, staci wifi. A mame to na starom iOs

leniel
3. nov 2020

@leniel ale aj na androide to slo predtym, stary samsung 6 rocny to v pohode zvladal. Podmienka jedina je shopnejsia wifina

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leniel
3. nov 2020

@akrobrab máme tu lacnejšiu, Basic.

liza241
9. jan 2022

@leniel zdravim chcela by som sa spytat na princip fungovania kamery .. chxem to namiesto pestunky len neviem ako funguje zvuk .. dostanem len oznamenie alebo realne pocujem dieta a on ci nas pocuje ked je apka zapnuta .. dakujem

leniel
10. jan 2022

@liza241 musis to mat stale spustene na mobile, a mat zapnuty zvuk, vtedy pocujes babo. A ano, telefonikom sa mu vies aj prihovorit - rozpravat. Nas tak pozoroval tatino z roboty, ked videl ze sme hore, kludne s nami pokecal cez kameru

liza241
10. jan 2022

@leniel dakujem 😊