Poraďte vankúš pre 21 mesačné dieťa

gabriela_michaela
27. jan 2012

Ahojte, nasa dcerka ma 21 mes. a chceli by sme jej kupit naozaj kvalitnu podusku, ktora bude pozitivne vplyvat na jej zdravy vyvoj chrbtice a pod... Poradte mi prosim... Dakujem... Gabika

katrinka8
27. jan 2012

Ahoj, ja som pocula, ze do minimalne 2 rokov by dietatko nemalo mat vankus... ale aj mna by zaujimal do buducna nejaky kvalitny 😉 Tak sem s napadmi 😀

renatka100
27. jan 2012

My mame taky "klin" - používa sa pri prechladnutí.
http://www.detskyraj.cz/postylky-a-doplnky/mate...
Naša malá bola stále chorá a už si na neho tak zvykla, ž e keď jej ho vezmem, cestuje po postieľke a hľada ho. Neviem či je to z hľadiska vývoja chrbtice správne, ale čo mám robiť.

sofia24
28. jan 2012

@gabriela_michaela ..ahoj,pozerám,že si z okr. NMnV,ja som prednedávnom kúpila pre dcérku v Dome služieb-podušku,je protialergická,na zips a vnútro obsahuje výplň,s ktorou si možeš regulovať akú plnú ju chceš mať...po vybratí výplne sa dá poťah oprať v pračke...ja som spokojná 🙂

gabriela_michaela
autor
29. jan 2012

baby dakujem pekne 🙂 dietatko do roku by urcite nemalo mat vankus a neskor podla toho ako sa vie v noci samo polohovat. Ak by si vedelo uz samo zdvihnut hlavicku z vankusa, tak aby sa neudusilo a uvedomuje si v noci, ze sa otaca, tak je to uz bezpecne a moze sa mu vankusik ponechat... Ja som to neskusala skor. Skor som videla, ze nasa Miska mi lepsie zaspala na mojom vankusi a spala pokojnejsie, tak preto... 🙂 a bolo to az teraz okolo 20 mesiaca...