Podla coho si vyberate vankus na kojenie? chcela by som taky, aby som s nim mohla pocas tehotenstva spavat, ale v obchode mali vsetky tvarovane do podkovy... a neviete, ci dvojicky nakrmim v pohode z obycajneho kojacieho vankusa, ci musi byt ten specialny?
ja mam doma bugaboo vankus a vyzera byt fakt super. tiez som chcela taky 2 v 1 ale tie su zvacsa makke a lahke aby boli pohodlne na spanie. A potom nie su dobre na kojenie - ten musi byt pevny a tazky az nan polozis male aby sa nedeformoval ale pekne drzal.
ja uplne odporucam vankus NUCH, pouzivaj ho aj v zdravotnictve bol vyvyjany nejakou pani doktorkou v cechach ja som s nim spokojna ako zo ziadnym inym
Ja som si kúpila vankúš do tvaru U, plnený guličkami, ktoré s dajú v prípade potreby odobrať/doplniť/vymeniť po čase za nové. Má prateľný poťah-myslím, že toto je dosť dôležité. Rozmer je 200 cm, je naozaj veľký. Zatiaľ ho využívam počas tehotenstva najmä na podopretie chrbta, keď pracujem s PC. Značku ti ale povedať neviem, nikde nie je uvedená :O stál 28 €
ahoj ja mam tiez tvarovany do podkovy ale da sa roztiahnut do uplnej vodorovnej polohy. je to tento - http://www.noseniedeti.sk/klasik/polohovaci-van...