Ahojte, chcem sa spytat ci nemate nejaky tip na vajicko s isofixom. Pri prvom synovi sme mali vajicko pripevnene pasom a stalo sa mi zoparkrat, ze som to tam asi nedala uplne dobre a bolo to navolno, musela som zastavovat a upravovat to. S 2 detmi myslim ocenim ak to bude vsetko co najjednoduchsie, odkedy ma syn sedacku s isofixom tak som velmi spokojna a taketo daco by som chcela aj pre babatko. Kocik mame Joolz, mame aj adaptery ale uprimne nikdy sme ich nepouzili, vzdy sme syna prekladali do vanicky, ja nie som velmi za to aby bolo babatko zbytocne dlho napchate vo vajicku, takze nemyslim, ze budem vajicko davat velmi casto (ak vobec) na kocik. Pozerala som daco na nete ale nejak sa neviem v tej ponuke zorientovat, idealne by bol nejaky set. Nechcem sa to davat nejake horibilne sumy ale zase jasne, ze by to malo byt bezplecne a kvalitne. Dakujem za vase tipy.
britax baby safe i size jednoznacne
Britax romer je vzdy volba na istotu-topky.Velmi silno vsak konkuruje a dobieha otocne vajko Joie i spin 360.Porovnatelna kvalita,super vysledky Adac testov a lepsia cena.
@maminkadeticiek britax romer aj joie i spin 360 su pokracovacie sedacky, tam by malo ist babo az po vajicku, ked uz samo sedi
@sivana09
@maminkadeticiek
@diaalex
chcem sa len spytat - ta isofixova zakladna sa da pouzit len s tym vajickom alebo aj potom neskor s vacsou sedackou? nemam velmi predstavu ako to funguje, tak len by ma to zaujimalo.. my teraz mame tu otocnu s isofixom ale tak tam si viem predstavit ze je to nejak specificky konstruovane ked sa to otaca ale tak pri tych standardnych neviem ako to je..
@alex2019 Vacsia sedacka bude mat vlastny isofix zabudovany v sedacke samotnej.Zakladna je len na vajce.
@alex2019 su aj take, napr.klippan trofix so zakladnou a dinofixom, alebo cybex aton M (vajicko) so zakladnou Base M a sedackou cybex Sirona M, alebo Joie i-GEMM so zakladnou Joie i-base advance a sedacka Joie i-anchor advance, alebo Maxi Cosi Cabriofix (zakladna Maxi Cosi FamilyFix) a Maxi Cosi Pearl,...
@alex2019 ako uz bolo spomenute, potvrdzujem, ze zakladna je len na toto vajicko.. a dalsia autosedačka uz je so zabudovanou zakladnou spolu ako jeden celok... A ked si pozries adac testy, tak potom dalsia pokracovacia autosedacka je najlepšia od joie... I spin safe, ta nie je otočná a vdaka tomu je bezpečnejšia.. ale my mame i spin 360, lebo maly nechcel sediet v aute, tak sme skusali od roka a pol aj v smere jazdy.. a teraz ho uz obcas dam aj proti smeru. Tie sedačky joie sa daju kupit aj vo verzii, kde je novorodenecka vlozka, takze sa daju pouzit od 0+, ale nevieš ju použiť ako vajíčko mimo auta kvoli tej Isofix baze
@maminkadeticiek už 3ka má aj sedačku 😉
My mame vajicko Britax Romer, ale bez ISOfixu.. ten isofix je dost drahy, zda sa mi to ako zbytocne vyhodene peniaze na par mesiacov pouzivania.. oviazat do dokola bezpecnostnym pasom staci, mas to hotove za menej ako 1 minutu a nestoji to peniaze navyse
mali sme be safe.. tazke ako kon, ale podla mna najbezpecnejsie na svete... masivne... nepohlo sa ani o milimeter
@alex2019 pri dcérke sme mali britax romer baby safe 2 (teraz vyšla 3ka), maximálna spokojnosť 🙂