Poraďte topánky s pevnou pätou pre dieťa s valgóznymi - vbočenými členkami

markusa138
4. máj 2023

Neviem nikde nájsť vhodné topánky s pevnou pätou pre skolkarku s vbocenymi pätami , všetko mi príde také nevhodné a barefoot .

kornelies
4. máj 2023

@markusa138 Vysoke sandale z Protetiky...myslim, ze cast preplaca ZP

pribinak
4. máj 2023

@markusa138 dať urobiť na mieru

kacena4
4. máj 2023

cez ortopeda, rehab. dr. na predpis spravia origos. su super

nikpa
4. máj 2023

@markusa138 ako píšu baby. Ortopéd dá predpis, zmerajú, obkreslia nohu a spravia na mieru. Ak to nechces takto riešiť tak protetika má vysoké, tvrdé sandále presne na toto.

vikuska2012
4. máj 2023

@markusa138 moja dcérka má tento problém od malička , skúšali sme aj na mieru ortopedické sú vhodné ale moja v nich nevedela chodiť a vôbec neohla klenbu, čo zas nebolo úplne vhodné na plochu nohu ... protetika boli pre ňu ťažké a nakoniec som skúsila superfity a dodnes iné ani nekupujem ...najlepšie jej sedia a sú ľahké a ohybné , pätu jej držia celkom dobre ,klenba sa jej mierne vytvorila a ortopéd je s nimi stotožnený ,už nedávam na mieru robiť,posledné zimné jej zodrali členky a ja sa s nimi neviem stotožniť...som za to aby sa noha mohla ohýbať, barefoot mám rada ale nie je vhodný kedze má tiez vlagozitu ale v lete ju nechavam behať po tráve v ponožkách aby sa členky spevneli...malé čísla som kupovala na bazáre keďže deti toľko nenachodia a rýchlo noha rastie ...čo sa dali aj finančne...je to dráha obuv ale keď vezmem do úvahy že má 2 páry na leto a jedny na zimu tak sa to dá , za mňa veľmi dobre topánky....

markusa138
autor
4. máj 2023

@kornelies
@pribinak
@kacena4
@nikpa anotie sandále sme dnes boli merať ale myslím kúpiť nejaké vhodné tenisky ešte

kacena4
4. máj 2023

@markusa138 vysoke pevne, ziadne ine, mame rovnaky problem a je potrebne stabilizovat clenok

markusa138
autor
5. máj 2023

A aké cviky sa robia ? Nemáte niečo na nete ? Alebo odfotiť papier