Poraďte stránky, kde kúpim detskú výbavičku

majca1581
16. júl 2013

ahojte nepoznate nejake fajn stranky samozrejme aj s dobrymi cenami ??? 🙂 dakujem

sandrika1986
16. júl 2013

Ahoj, eshop-nataly alebo najlacnejsiepredeti 🙂

linda20111
17. júl 2013

@majca1581 ked chces naj. cenu tak dobre bavlnene oblecenie je v Tescu - ja som kupovala 90percent veci pre babo prave tam - najviac sa mi osvedcili body-dlhy a kratky rukav, ked bola akcia tak 2E za kus.

drobcek26l
17. júl 2013

@majca1581 Tiež som za nákupy oblečenia v tescu, majú tam super vecičky pre bábätká a tento týždeň sú tam dosť výrazné zľavy na kojenecké oblečenie.

ivetka13
22. júl 2013

ahojte, ja som vela veciciek nakupila v obchodiku Od deti pre deti v Bratislave, bodycka za 1 euro aj tricka uplne lacne a v super kvalite a zevraj budu mat aj eshop.

pista86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pista86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambinitrnava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deni73
26. júl 2013

Prečo nekupuješ tu na MK? 🙂

siminika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina833
18. aug 2013

Ja kupujem z clothingattesco.com, postovne 6 € a veci lacnejsie a krajsie ako u nas, treba vsak pockat na akciu a potom hned objednavat.

detskeoblecko
28. aug 2013

nahladni aj ku nam do shopu a urcite si nieco vyberies...da sa usetrit aj na postovnom

avotalip
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
detskeoblecko
7. sep 2013

V ponuke na našej stránke omnoho viacej

kristinatomi
14. sep 2013

na našej stránke nájdeš 400 druhov súprav do postieľky, kojenecké oblečenie a mnoho iného 🙂

aneet112
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecsvojebabo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oblecenieprekojencov
24. okt 2013

Aj ja Vas vsetky pozyvam k nam-ponukame oblecenie pre babatka od slovenskych vyrobcov, za prijatelne ceny (porovnavajte s inymi eshopmi) a vsetko co mame na stranke mame skladom 🙂 podte aspon nakuknut

eli135
12. nov 2013

tato stránka je super www.babytrend.sk a ak nakupite viacej veci, urcite daju zlavu, len si pytajte =)

oblecenieprekojencov
13. nov 2013

Aj my sa pridavame 🙂 ponukame slovenske oblecenie, ktore mame skladom, odosielame ihned , podte k nam pozriet

mamulienka15
23. apr 2015

Ja osobne nakupujem v eshope Nataly. Doposiaľ som bola vždy s objednaným tovarom spokojná. Majú prijateľné ceny, kvalitný tovar a nízke poštovné. Môžem odporúčať.

puma1986
5. okt 2015

@oblecenieprekojencov
@oblecenieprekojencov dobry den, prosim vas este mavate take supravy a kolko stoji?

biobaby
5. okt 2015

U nás nájdete komplexnú ponuku eko a bio výbavičky pre bábätká, pozrite našu ponuku na webe.

oblecenieprekojencov
5. okt 2015

@puma1986 mozete si vyskladat co potrebujete. Konkjkretne to najdete v clanku o inspiraciach:
http://www.oblecenieprekojencov.sk/news/vase-aj...
Kazdu vecicku najdete v kategorii do ktorej spada- Body/kategoria Body, dupacky /kategoria DUPACKY....

zlatusik0000
2. jan 2016

@oblecenieprekojencov
Kolko stoji cely set? Dakujem

oblecenieprekojencov
2. jan 2016

@zlatusik0000 Nech sa paci, podte si vyskladat kombinaciu o aku mate zaujem na www.oblecenieprekojencov.sk. Set na obrazku vychadza cca 26EUR.

mifonka
18. sep 2016

@martina833 posielaju aj na svk?

happygirl
18. sep 2016

Baby, tu na MK sa naozaj dá nakúpiť komplet výbavička pre mimi, keď sa trochu pohrabete a za super ceny (maminy sa potrebujú pozbavovať často takmer nenosených vecí) 😉 bábo z vecí rýchlo vyrastie, niektoré kúsky naozaj len párkrát oblečie 🙂 a to nerobím reklamu sebe a môjmu predaju na MK, lebo ja už mám miminkovské veci dávno preč, mám už školáčky baby 😀 😀