Ahojte maminky, chcela by som sa spytat, ci by ste nevedeli odporucit nejaky internetovy obchod s oblecenim pre novorodeniatko, nieco kde su pekne, kvalitne vecicky a nie moc drahe. Alebo ste nakupovali len ked ste natrafili na nieco co sa vam pacilo??
Vopred dakujem za rady
Ja som nakupila taku zakladnu vybavicku v Tescu, je to kvalitne a pekne, bavlna.
Oblecenie kupujem tiez najviac v tescu (ozaj kvalitne a pekne veci tam maju a za nizke ceny oproti ostatnym obchodom), moje oblubene overene internetove obchody s detskymi vecami su Market 24 a Pre nase deti. Rychlo dodaju tovar. Ale detske oblecenie som asi nikdy nekupovala cez internet, vzdy som si to chcela najprv ,, ochytat ,, ze aky material a tak.
suhlasim s tym tescom, dve deti preverili kvalitu tych veci a mozem len potvrdit, ze su kvalitnejsie nez z niektorych znackovych obchodov, dobre veci su aj v H&M, C&A, ale ty si chcela hlavne internetovy obchod - mne sa velmi pacili veci zo stranky kojenecke-obleceni.eu, najma vybavicka sa tam da nakupit taka ta klasicka, dobra a za prijatelnu sumu, napriklad mna tam potesili take tie klasicke zavinovacie kosielky, aby si ich nemusela obliekat cez hlavicku babatka, ako bodycka, tie som davala az neskor, ked sa zacali hybat a body sa vyhrnali, tak tie kosielky sa nikde nedali zohnat a tam maju kvalitnu znacku Gama, je to super bavlna, jemnucke, prijemne, skus teda popozerat tam, da sa tam cela vybava nakupit...
dobre vecicky pre babo maju antony - slovenska vyroba - myslim antonyfashion.sk 🙂 slovenskych vyrobcov je viac - najviac skusenosti mam s touto znackou, treba pokukat 🙂