Poraďte stránku, kde majú overaly na spanie

dompod
14. jan 2015

Mamicky viete mi poradit nejaku dobru stranku nie drahu na overaliky na smapnie pre novorodencov ? Dakujem 😉

ichbinich
14. jan 2015

@dompod
Ak mas na mysli celotelove pyzamka, tie maju aj v Tescu za super cenu a super kvalita. Ma ich ale aj H&M aj C&A.
Ak mas na mysli tie spacie vaky, tie ma napriklad aj Ikea, ale aj C&A, tam maju aj rozne velkosti. Take spacie vaky mava aj Tchibo...

dompod
autor
14. jan 2015

myslim celotelove pyzamka 🙂 tu u nas v tesku malokedy zozeniem pre novorodencov su tam vsetko velke :( ale velmi pekne dakujem pomohli ste mi musim to tam este presmejdit 🙂

danieli
14. jan 2015

nextdirect.com tam ich je snad milion, spacie vaky sme mali z Tesca

nenabaja
14. jan 2015

Ahoj, aj tu pozri. Maju dobry vyber, rozne zateplenia, ani ceny nie su na zahodenie. A nie su take okukane ako tie z tesca 🙂 http://www.predeti.sk/kategorie/domacnost/texti...

ichbinich
14. jan 2015

@dompod
Tak zapoj rodinu a znamych, nech obchodia aj ine Tesca... 🙂
Ale to poznam, v jednom krasne veci, velky vyber, v druhom dokopy nic... Terba chodit casto a hladat, netreba sa bat ani tych zlacnenych baleni, tie niekto otvoril, a potom su za polovicnu cenu 😉 Preratat, kolko je tam kusov, ci je to spravna velkost, a kupit. Oprat treba tak ci tak 😉
Inak aj Lindex ma krasne pyzamka.

dompod
autor
14. jan 2015

@danieli Super stranka velmi pekne dakujem 🙂🙂🙂🙂

danieli
14. jan 2015

@dompod aj ja som bola natesena 🙂 ich vecicky zvyknu vydrzat pracku a susicku lepsie ako napr. z Tesca raz za cca 2 mesiace menia kolekcie, takze opat nove nove nove a na zjedenie krasne

oblecenieprekojencov
15. jan 2015

pozri aj u nas, vsetko co mame v eshope mame skladom

markinko
16. jan 2015

www.ameri.skznackove super veci nesperu sa a ked nebudes spokpjna aj vymenia dokonca vratia pladbu 🙂