Poraďte postieľku pre mimčo

ajsenz
10. dec 2012

ahojte kočky, vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú postieľku pre mimčo? Kočík som už vybrala ale postieľok je milión.. nemusí byť s motívom alebo farebná stačí aj obyčajná len nejaká fajná, hlavne peknunká drevená..pozerala som na nete a našla som všelijaké ale rada by som sa mestila do MAX 70 EUR. A tak do 3 rokov lebo viem že niektoré sú aj na menšie deťúrence a neviem kedy sa deťom už kupuje klasická posteľ . 🙂 Baldachýny a spol o to sa už postarala moja mamča čiže hľadám čisto len postieľku. Ďakujem 😉

namarie
10. dec 2012

@ajsenz no ja neviem čo je naša zač, kúpili sme ju v bazári, bila nová, ale mala malinku výrobnú vadu, jemnučko do šikma bola jedna čast zbrusena, komplet aj s baldachýnom, paplónom a vankúšikom na 82... A mala jednu obrovskú výhodu, dala sa kolísať a keď dcérka začala stáť, jednoducho sme zo spodu odmontovali časť, vdaka ktorej sa postieľka kolísala a má normálnu...

ajsenz
autor
10. dec 2012

no tak to super 🙂 My chceme z netu objednať tak preto sa pýtam či niekto nevie poradiť aj stránku nejakú

namarie
10. dec 2012

@ajsenz som tým myslela, že aj bazariky hoc aj na nete sa oplatí pokukat 🙂 mrzí ma, že konkrétne neporadim, držím palce nech vám tu zienky poradia postieľku podla vašich predstáv 🙂

ajsenz
autor
10. dec 2012

🙂 Ďakujem 🙂 Hádam nájde poriadnu a za fajn peňáz

suuzi
10. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

ja som objednala tuto
http://www.najlacnejsinabytok.sk/detska-postielka-70x140-leon-teak-p-22495.html

ale v bielej farbe/ta je drahsia

henta hneda stoji 77 EUR

spracovanie je OK.
ma v acsi rozmer 140x70
ma 3 polohy
super je, ze vrch bocnic je potiahnuty takou priesvitnou umelou hmotou, takze babo nebude kusat drevo

naviac bocnice sa daju uplne zrusit, t.j. postielku mozes vyuzit dovtedy, kym sa dieta do nej zmesti - kolkorocne dieta meria 130cm - urcite bude postielka pouzitelna do 8-10 rokov.

my mame bielu, velmi sa mi paci

dodavka trvala ca. 6 tyzdnov, ale vsrtko bolo OK

ivani
10. dec 2012

http://www.babytip.sk/postie-ky-a-prislusenstvo...

ja som malemu vsetky veci objednavala tu, pani je velmi mila, ked som sa nevedela rozhodnut pripadne mi chybali informacie k produktom pani mi vzdy ochotne a rychlo odpisala a odpovedala. ceny maju podla mna neporovnatelne s inymi e-shopmi.

alexandra7575
10. dec 2012

Ahoj, my nemáme drevenú, ale tzv. cestovnú postieľku, čo je výhoda, keď ideme niekam na noc, že malá spinká vo svojej postieľke, je taká látková, čiže sa neudrie, keď sa pretáča , alebo v nej stojí. Na boku má priehradky na odkladanie vecí a na druhej strane je zips, že keď už je bábo väčšie, tak môže odísť z postieľky, bez úrazu 🙂 matrac sa dá polohovať do dvoch výšok, bol k nej aj prebaľovací pultík a hrazdička s hračkami, my sme s ňou veľmi spokojní 🙂 myslím, že je to značka baby design. Matrac sa ale dokupoval zvlášť. Skús si pozrieť stránku tomsta.sk, teraz tam majú zľavy. 🙂

balimka
11. dec 2012

ja by som raz chcela mat postel s odoberatelnou bocnicou ... super vecicka, lebo takto nam uz rok a pol postielka zavadzia v spalni prazdna a my sa tlacime na manzelskej :D

bleble
5. feb 2013

BabyBay vyrobená v Nemecku - bezpečné spanie pri vašom bábätku