Poraďte postieľku

barborkos
22. mar 2013

Ahojte,
prosím poraďte mi, kde by som mohla zohnať drevenú postieľku, ktorá by spĺňala tieto kritériá:
materiál: buk
tri polohy matraca
šuplík
posúvateľný bok
nízka cena
Viem, že som asi náročná, ale doteraz som nikde nenasla postieľku, ktorá by to spĺňala, lebo väčšinou postieľky so šuplíkom majú len odnímateľné tyčky. Aké sú vaše skúsenosti s posúvateľným bokom a odnímateľnými tyčkami? Čo sa vám viac osvedčilo? výhody-nevýhody.

zivika
22. mar 2013

@barborkos a kolko je nizka cena? 🙂

barborkos
autor
22. mar 2013

100-150€

barborkos
autor
22. mar 2013

@zivika ahoj, okolo 100-150€ max 200€, ale samozrejme, cim menej, tym lepsie. 😀

zivika
22. mar 2013

da sa zmestit aj do stovky, len musis upustit z narokov 😀 neviem, ci taka postielka, ako popisujes vobec existuje 🙂 moj nazor je taky, ze co sa detskej postielky tyka, je uplne zbytocne, aby bola z buka, kedze bude minimalne zatazena, ved dieta tam bude tak max do 20 kil a na to buk ozaj netreba...3 polohy su ok, to je vlastne taky standard...suflik je super vec, ale v kombinaci s polohovatelnou bocnicou ho sotva najdes a ak, tak si nemyslim, ze to bude vyzerat dobre, lebo bude uzsi ako postielka, aby bocnica mala priestor na posuvanie...no a co sa tyka tej spustacej bocnice, pre mna to bola super vec, lebo postielku som mala pritiahnutu k nasej posteli a ked sa maly v noci zobudil, dociahla som na neho, nemusela som vstavat zakazdym, ked zamrncal...odnimatelne priecky neviem, nemala som, ale bala by som sa, ze ked bude dieta "cestovat" po postielke, moze odtial vypadnut, ale to je asi iba moj pocit a strach 😀 niektore kocky zase spominali, ze nikdy nevyuzili spustaciu bocnicu...ja by som ti poradila tak, ze ak bude postielka na jednom mieste a nebudes si ju prisuvat ku svojej posteli, kup so suflikom bez polohovania bocnice...ak si ju budes prisuvat ku sebe, tak suflik bude akurat zavadzat, takze bez neho a s polohovatelnou bocnicou...a ked ustupis od toho bukoveho dreva a bude ti stacit lacnejsi masiv (orech, smrek, borovica...) usetris a budes mat aj vacsi vyber...dufam, ze som trosku pomohla 😉
@barborkos

barborkos
autor
22. mar 2013

@zivika jasne, ze si pomohla, no ja si postielku urcite nebudem moct prisunut, kvoli nedostatku miesta. postielka bude samostatne stat. Z bukoveho dreva som ju chcela najmä preto, lebo chceme mat aj druhe a mozno tretie babätko a ked chodim po obchodoch, tak mnohe tie postielky su strasne rozhegane a to v nich nikdy nikto nespal a nepouzival ich... 🙂 takze hlavne preto buk. Suplik by mi tiez velmi pomohol pri mojom vecnom probleme s nedostatkom ulozneho priestoru 😀 no a co sa tyka tej posuvatelnej bocnice, neviem, nemam s tym ziadne skusenosti, ale pripada mi to trosku praktickejsie, ako tie odnimatelne palice, hlavne, ked bude uz dietatko vacsie aby ma neporazilo, ked ho budem vyberat z postielky, lebo som dost krpata... 😀 😀 😀 no ale neviem, cez tie odnimatelne palice vraj zase deticky same lezu a vyliezaju z postielky (netreba ich vyberat). no tak neviem, co je lepsie 😉

zivika
22. mar 2013

@barborkos ja mam postielku borovicovu a maly vnej odrastol, teraz caka na druheho a urcite ho zvladne...tam ide skor o kvalitu vypracovania a uchytenia dielov, nie o drevo, lebo vyhegaju sa tie spoje, nie drevo 😉 a jedine, co je na nasej postielke vyhegane, je zrovna ta spustajuca bocnica, lebo ta jednoducho nemoze byt na pevno prichytena...takze podla toho, co pises, tak urcite zvol radsej postielku s pevnou bocnicou a uloznym priestorom...ono aj tak to ide spustit mozno tak 10-15 cm a to ta urcite nezachrani a ver mi, ze ani sa ti nebude chciet stale to spustat a vytahovat hore dole 😀 a nemyslim, ze si taka mala, ze by si do postielky nedociahla 😀 aj tak, ked budes mat novorodenca bude v najvyssej polohe, takze sa zohybat nebudes musiet a potom, ked ti podrastie a bude uz na uplne dolnej polohe, tak ho bud vypustis cez tie vyberatelne priecky, alebo sa postavi a to bude dost vysoko na to, aby si ho vytiahla 😉

barborkos
autor
23. mar 2013

Jasne. vdaka...:D aspon trosku som si to vydyskutovala. potrebovala som pocut aj nazor niekoho ineho. ...:D
@zivika

georgia333
24. mar 2013

@barborkos musíš si vybrať buď šuflík alebo spúšťací bok, kombinovať sa to nedá

barborkos
autor
25. mar 2013

@georgia333 hm, vdaka, tak som to nejako tusila, ale dufama som, ze existuje nejaka takato kombinacia... 🙂

mimisk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborkos
autor
25. mar 2013

@mimisk dakujem, tak mam zase nad cim uvazovat...🙂 super...vdaka za tip... 😉

zivika
8. apr 2013

@barborkos ahoj, len tak brazdim po eshopoch a narazila som na toto http://www.bambini.sk/sk/375-1-1/detsky-nabytok... tak som si na teba spomenula...viem, ze je to nad tvoj rozpocet, ja len aby si vedela, ze existuje kombinacia suflika a stahovacej bocnice 😉

barborkos
autor
9. apr 2013

@zivika veru a su aj krasne, ale ta cena je uz trosku nad...ale aj tak dakujem... 🙂