Odkedy je mala aktivny lezec mam problem ze sa mi precikava bokom plienky pri nozicke. Skusali sme babylove a pampers active baby pri druhych su dokonca trocha odlisne podla fabriky ci su polske alebo ruske. Mate tuto skusenost? Co s tym?
Vsetko som uz skusala narovnavat natahovat a stale jej ujde. Mozno skusim zas kupit tie vyrobene v Rusku tie mali tusim pevnejsie tie gumicky ako polske pampersky
Mozno ma zlu velkost
Ja si tiez myslim, ze problem bude skor ze mate zlu velkost plienok... precikavat bokom sa nam nikdy nestalo.
velkost ma podla kil dobru ale trocha schudla na stenach ako lozi predtym ich mala ako hroch mozno je to tym aj ked sa to snazim lepit co najtesnejsie... inak tie polske pampersky sa mi uz 2ks roztrhli ako som potiahla za lepku... mozno ze sa proste nezadarila varka
inak je pikoska ze ked som zacala kupovat madarske tak su ok len su trochu vacsie aj ked je to rovnaka velkost a musie sa viac dotiahnut ale netecu bokom... este sme nudzovo kupili maly balik polskych a na brusku som jej nachadzala granulky gelu - dost hanba pre pampers ze je to zakazdym ine a pritom rovnaky vyrobok co uz
sleep & play
Poriadne ponaťahovať tie gumičky na plienke predtým ako ju dávaš, nasadiť napevno, ale aby plienka netlačila a nemala by ich precikať. Ja som používala Pampersky, skúšala som aj iné, ale Pampersky sa mi zdali najmäkšie a nemali sme problém s precikaním.