Ahojte, vedeli by ste mi poradit, ako si mam najlepsie vybrat odsavacku mlieka? Uz dlhsie nad tym uvazujem, pride mi to ako velmi prakticke riesenie, ak musim niekam na par hodin odbehnut prave v case, ked ma mala papat, alebo sa mi tvori viac mlieka ako mala dokaze spapat. Pouzivate odsavacky? Ktora je podla vas naj? dakujem za rady 🙂
@emka337 ahoj..... ja som vyskúšala všetky a napriek tomu, že som dojčila 13 mesiacov, tak odsávačkou som si neodsala viac ako 10ml.... čo pre dieťatko nie je postačujúce.... neskôr ani krupičku si nemohla uvariť z vlastného.... oprava - raz som varila.... a to som si 4hod. odsávala 100ml..... ale možno budeš patriť medzi tie šťastnejšie...
@emka337 ja som mama medelu a faarlin,obe elektricke. Urcite odporucam elektricku. Ono s odsavackami SI maloktora vela odsaje,mne Sa v zaciatkoch este celkom darilo.
osobne som bola spokojnejsia s medelou,Lebo som mama obe ruky volne,PRI faarlin SI ten tah regulujes ty, a teda mas ruky zaneprazdnene.
a co som skusala rucne odsavacky,tymi som SI neodsala Nic,resp.maximalne 10ml.
@emka337 https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/odsavacka-mlieka-avent-mam-verzus-medela/