Poraďte obchody so slovenským textilom

didudula
8. nov 2014

Maminky neviete mi poradit nejake dobre obchodiky so slovenskym textilom? Nieco s cim mate dobre skusenosti?.

nikawero12
8. nov 2014

Ja osobne mám dobré skúsenosti s textilom značky Slovenka. Majú predajne po celom Slovensku a zdá sa mi, že u vás v Prievidzi je dokonca veľkosklad.

didudula
autor
8. nov 2014

Ano slovenku mame v tescu ale oni nemaju kojenecky textil 🙂 aspon som u nich nevidela. Nemam rada vsetky tie cinske veci co predavaju na kazdom tohu ☹ pre drobca by som chcela pokial je mozne co najviac slovenskych pripadne ceskych vyrobkov a najlepsie z bavlny a biobavlny.

nikawero12
8. nov 2014
jamelia
9. nov 2014

@didudula skus kuknut Antony - vyrabaju v Martine, maju aj e-shop. Babatkovske veci maju v pohode. Akurat s pyzamkami nemam velmi dobre skusenosti - dost pustali nitky, ale body a podobne su dobre. Slovenske znacky su este tusim japitex, remix, richelieu, lady ann, je toho viac, treba pokukat 🙂

canama
9. nov 2014

@didudula to ze je nejaky textil vyrobeny na Slovensku neznamena, ze je kvalitny. Ano, ked si kupis nieco zo Slovenska podporujes tu zamestnanost a setris zivotne prostredie, lebo sa to nemusi vozit cez pol zemegule, ale ine zaruky necakaj...ono co najviac moze skodit na textile je aj tak ten material z ktoreho je to oblecko vyrobene a ten nikdy nevies odkial pochadza.

zirka
9. nov 2014

Dievcence co siju na objednavku, siju z certifikovanych materialov pre deti do 3 rokov 😎 material sice nie je vyrobeny priamo na Slovensku, ale vela latok sa vyraba v Cechach 😀

didudula
autor
9. nov 2014

Jamelia Antony som skusala maju krasne vecicky ale bola som strasne sklama z tych obrazkov. Po prvom prani to vsetko popraskalo. Mala som aj taku krasnu supravicku co som si kupila do porodnice ale po prvom prani to vyzeralo hrozne ☹ kupovala som aj na bambulino.sk a tam som bola velmi spokojna krasne vecicky aj je to kvalitne. Tetaz by som uz vsak potrebovala aj nejake teplakove supravicky sveyriky a tak a to nemaju. Ale dakujem dakujem za ten japitex. Aj mas skusenosti? Uz sa radsej pytam dopredu aby som nebola potom sklamana...

lucyliu
9. nov 2014

@didudula ak máš rada trošku retro štýl, mne sa páči mile.sk nemajú toho veľa, ale tie vecičky sú veľmi milé a s kvalitou som fakt spokojná 🙂

dazdovka
9. nov 2014

@lucyliu toto som vobec nepoznala, nadherne vecicky maju 🙂

marosko256
9. nov 2014

Ahoj, no my nakupujeme na oblecsvojebabo.sk a oni tam majú aj slovenské výrobky a tiež aj iné, a s certifikátmi. Tak skús pozrieť keď tak 😉

sladkasue83
17. nov 2014

Slovensky textil na webe www.sladkasue.net - od firiem japitex, antony, clematis

mirka492013
13. máj 2015

www.oblecenieprekojencov.sk = slovenske oblecenie, skladom

veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veve2233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
27. júl 2023

japitex