Poraďte obchod na nákup detského oblečenia

safarikova
29. feb 2012

Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.

ichbinich
29. feb 2012

Vela znamych velkych obchodnych retazcov ma aj svoje internetove obchody. Ale si pobrazdi tu na fore, pisu tu mamy svoje skusenosti, kto je seriozny a kto nie.
Odrazu sa aj dozvies, kto ako striha, ci tie velkosti su skor male alebo skor velke a pod. Lebo aj ked je na visacke velkost napr. 68, moze to byt take male ako ine 62-ky alebo velke ako ine 74-ky.

dajna11
29. feb 2012

@safarikova ja rada nakupujem zn.Topolino,maju kvalitne veci,moderné,nie drahé.....ale u nás v obchodoch ju nemaju,kupujem od žien čo chodia po tovar priamo do nemecka.

stanka02
4. okt 2013

@dajna11 Topolino maju v Kitsee, odporucam. Aj ceny su faj.

dinala
4. okt 2013

oblecenie - Tesco najkvalitnejsia bavlnka HM ci Next sa mozu schovat

obchodpredeti
4. okt 2013

Nakuknite k nám 🙂 viac na našej web stránke 😉

detskeoblecko
6. okt 2013

urcite aj u nas si najdete, krasne, kvalitne vecicky...no hlavne nie predrazene..🙂)

renatka100
6. okt 2013

@dinala to by som ani tak netvrdila po tretom vyprati vyzeraju veci z tesca siroke a beztvare. To veci z next daju nosit aj po troch detoch.

stanislavao
6. okt 2013

@safarikova ja rada nakupujem od tejto pani
https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/plava1/
a inak bezne z MK, alebo MMB
mam velmi rada znacku H&M, Next - tie veci su stale, stale ako nove, krasne, ziadne zmolky. ale mam rada aj Tesco F&F veci a Lidl. maju pekne a lacne vecicky.

tinach
6. okt 2013

Ja nakujem väčšinou na nextdirect.com. Veľkosti sedia úplne super, kvalita výborná, postovne je zadarmo a hlavne 🙂 nemusím s malou behať po nákupných centrách

obchodpredeti
7. okt 2013

skúste nakuknúť k nám 🙂 Pekné veci ,dobrá kvalita aj cena 😉 Viac na web stránke 🙂

oblecsvojebabo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ikeashop
15. okt 2013

Ponúkame od veľkosti 50 až 140 🙂

oblecenieprekojencov
23. okt 2013

Slovenske oblecenie skladom (c.50-110)

reskara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz