Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.
@safarikova ja rada nakupujem zn.Topolino,maju kvalitne veci,moderné,nie drahé.....ale u nás v obchodoch ju nemaju,kupujem od žien čo chodia po tovar priamo do nemecka.
oblecenie - Tesco najkvalitnejsia bavlnka HM ci Next sa mozu schovat
Nakuknite k nám 🙂 viac na našej web stránke 😉
urcite aj u nas si najdete, krasne, kvalitne vecicky...no hlavne nie predrazene..🙂)
@dinala to by som ani tak netvrdila po tretom vyprati vyzeraju veci z tesca siroke a beztvare. To veci z next daju nosit aj po troch detoch.
@safarikova ja rada nakupujem od tejto pani
https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/plava1/
a inak bezne z MK, alebo MMB
mam velmi rada znacku H&M, Next - tie veci su stale, stale ako nove, krasne, ziadne zmolky. ale mam rada aj Tesco F&F veci a Lidl. maju pekne a lacne vecicky.
Ja nakujem väčšinou na nextdirect.com. Veľkosti sedia úplne super, kvalita výborná, postovne je zadarmo a hlavne 🙂 nemusím s malou behať po nákupných centrách
skúste nakuknúť k nám 🙂 Pekné veci ,dobrá kvalita aj cena 😉 Viac na web stránke 🙂
Ponúkame od veľkosti 50 až 140 🙂
Slovenske oblecenie skladom (c.50-110)
Vela znamych velkych obchodnych retazcov ma aj svoje internetove obchody. Ale si pobrazdi tu na fore, pisu tu mamy svoje skusenosti, kto je seriozny a kto nie.
Odrazu sa aj dozvies, kto ako striha, ci tie velkosti su skor male alebo skor velke a pod. Lebo aj ked je na visacke velkost napr. 68, moze to byt take male ako ine 62-ky alebo velke ako ine 74-ky.