Poraďte nočné plienky, ktoré nepretečú

9. aug 2024

Mamičky poraďte mi dajake nočné plienky ktoré nepretecu.Js uz som zúfalá,malu som zas musela prezliecť.Tera sa mi neda zaspať,rano a cely den som uz jak zombie a pijem len litre kávy.😭😭😭😭
Kupujem jej z Tesca Fred & flo pants veľkosť 5 na noc,lebo 4 davam cez den.V noci jej c.4 absolútne nevydrží to množstvo ktoré vycika a c.5 zase vydrží obsah,,ale preteka lebo su jej trošku voľnejšie.Pampers nemôže,ma z nich vyrážky a scervenalu svrbiacu pokožku.Poradte mi prosim.😭😭Ake skúsiť?

elenka1907
9. aug 2024

Nočné kolorky, aj mu s tým bojujeme

milanemila
9. aug 2024

Z pampers harmonie sa urcite nevyhadze a mojim detom nikdy nepretiekli. Starsia dcera ale skoncila s plienkami na velkosti 4, ked mala skoro 2 roky. Na noc ich este nejake 3m pouzivala a nikdy sa neprecikala. Maju klasicke aj pants. Ak v noci nejak extremne vela cika, tak ja by som ju prebalovala este.
Pouzivali sme aj vyssie spomenute kolorky, tie tiez nepretiekli. Jedine s babylove sa nam stalo, takze ja si myslim ze tie lacne plienky ako aj fred&flo maju jednoducho mensiu absorbcnu schopnost.

jaskolka
9. aug 2024

Bevola z Kauflandu, Babylove z DM. Nikdy sa neprecikali, a to skutočne ráno bola "na prasknutie" plienka

30katrusa40
9. aug 2024

Na noc nedávaj pants ale klasické. Stiahneme ich okolo pása ako treba. Ja som tak používala a že by sa decká precikali sa stalo ozaj len pár krát za celú dobu. Prípadne na noc si pozri plienky seni . Kúpiš ich v lekárni , sú na väčší objem moču. Bežne sa predpisujú väčším deťom ale kúpiš ich aj na voľno.

thereisabear
9. aug 2024

Nedávaj pants, ale obyčajné a poriadne dotiahni.

autor
9. aug 2024

@elenka1907 to som videla v DM.Ale nikdy som ich nejak nepozerala.Su kolorky night,ci to mam hľadať iba ako obyčajne kolorky?A sú lepiace,ci to sú pants?Dakujem za odpoveď.💗

autor
9. aug 2024

@30katrusa40 tak moja ma len 1 rok a 10 mesiacov...su to necelé dva roky.To su aj pre takych drobčekov?

autor
9. aug 2024

@jaskolka babylove sme používali az po c.3. potom sme prešli na tesco fred flo.A tie bevola z kauflandu su lepiace? ďakujem za odpoveď.💗

autor
9. aug 2024

@thereisabear vyskusam uz asi aj také,lebo som príšerne unavená...a malá nevyspata v podstate tiež.😢

autor
9. aug 2024

@elenka1907 a pomáhajú?Joj ved ja ešte spím 🤦🤦vsak píšeš ze nocne kolorky...🙈som ešte mimo

nikol789
9. aug 2024

Za mna z Kauflandu Bevola a aj babylove

petamich
9. aug 2024

Kolorky night alebo Huggies Night pants

30katrusa40
9. aug 2024

Neviem koľko má kíl a obvod brúska ale možno budú. Skús pozrieť tieto https://www.benulekaren.sk/seni-kids-junior-pli...

danielahamar
9. aug 2024

Huggies pants

patusss
9. aug 2024

Kolorky night alebo babybabysoft

lucia13022023
9. aug 2024

Podľa mňa sú kolorky a babylove najhoršie plienky. Za nás sú top pampers harmonie. Síce si priplatis, ale pohodlie dieťaťa je na prvom mieste.
Su iné ako pampers active baby ci prenium, ja by som im dala na tvojim mieste šancu.

taktotedanie
11. aug 2024

Kolorky ale dieta treba prebalovat alebo dat menej pot na vecer