Baby zhaňam niaky dobrý obchod s vecami pre babo.
Ahoj, hľadáš obchod s detským oblečením? alebo s výbavičkou, lebo ja som celkom dobre nakúpila na
http://www.biboc.eu/sk-SK/stranky/1/-/0/2/-
ale oblečenie tam nemajú.
Ahoj, my sme spokojni s oblecsvojebabo.sk len u nich nakupujeme a zatiaľ sme neľutovali.
Ahojte ja mam velmi dobre skusenosti s www.predeti.sk uz som co-to objednala a zatial som bola len spokojna 🙂
Ahoj, my objednávame z www.detska-vybavicka.sk všetko od oblečenia až po rôzne potreby. Objednávam vždy keď sa mi nazbiera viac vecí, čo by som potrebovala, potom mám aj dopravu zdarma a je to bezproblémovejšie ako lietať po obchodoch vonku a zháňať po jednom veci, hlavne teraz v zime.
@martinkapl Ahoj, tiez casto nakupujem na www.predeti.sk, obcas na www.babytrend.sk a inak osobne na detskom oddeleni v Tescu. Ked su sezonne zlavy, tak objednavam aj na zahranicnych weboch, napr. vertbaudet.fr alebo tuctuc.es.
Skus www.babyvillage.sk
Feedo, bambino, coccodrillo. ..
ahoj, je ich veľa - veľa, každá si tu určite povie ten svoj,... ja najradšej nakupujem - www.babytrend.sk
neviem ako si myslela "veci" pre babo, lebo títo nie sú moc zameraní na oblečenie (niečo nájdeš), ale majú kopec iného ... 🙂