Poraďte elektrickú odsávačku mlieka

havana40
12. aug 2020

Potrebujem poradit akú elektricku odsávacku mlieka by ste odporucili?

heidy222
12. aug 2020

Medela

hdpe
12. aug 2020

Ťažko povedať, keby niekto urobil test bolo by jednoduchšie vyberať. Ja mám túto https://odsavacky.heureka.sk/bayby-1010-elektri... a odsaje výborne len treba na to cvik. Kým som na to prišla ako odsávať, trochu to trvalo. Najprv sa spúšťa režim jemného sania, kedy sa stimulujú bradavky aby pustili mlieko a následne sa spustí silnejší tlak. Na začiatku som myslela, že to vzdávam, pretože treba ozaj na to prísť, vôbec to nie je o tom, že nasadím a saje. To mlieko sa musí spustiť inak je to bolestivé, keď sa saje nasilu. Ale samozrejme úplne tie prsia nevyprázdni žiadna odsávačka, tak ako by to urobilo dieťa.

andreatytler
13. aug 2020

To zalezi od toho ako casto budes odsavat... ak chces odsavanim uplne nahradit dojcenie, obojstranna je asi lepsia. Ak planujes odsavat len niekedy, jednostranna je OK.
Ja mam jednostrannu a aj ked odsavam vela lebo uplne nahradzam kojenie, som rada ze mam jednostrannu... mam male prsia a musim si prsnik doslova podsuvat v tej odsvacke aby sa mi mlieko vysalo. Takze jednou rukou drzim odsavacku na prsniku a druhou rukou stlcam prsnik po bokoch.
Mam Medela... par krat spadla z nocneho stolika a nic a po 8 mesiacoch stale taha velmi dobre.

babi81
13. aug 2020

@havana40
spectra s1