Poraďte elektrickú odsávačku

sasha226
23. jan 2013

Ahojte, poradte nejaku overenu odsavacku na mliecko, elektricku za taku normalnu cenu. dakujem 😉

raszuz
23. jan 2013

http://www.medela.sk/odsavacky-materskeho-mlieka ... ja som mala mini electric a používala som ju stále, nielen príležitostne, treba pozrieť v lekárňach, môže tam byť lacnejšia 🙂

eimuska09
24. jan 2013

mne sa veľmi osvedčila mebby. Nie je drahá a je veľmi kvalitná. Starú od chicca som už vôbec nepoužila, lebo nástavec na odsatie mlieka bol veľmi mäkučký a príjemný. Nemala som žiadne bolesti a nepociťovala som ani štípanie, keď som začala odsávať. Kupovala som ju v taliansku, lebo keď sme šli na dovolenku pobalila som všetko okrem odsávačky. Pred vianocami som tú značku objavila už aj u nás v alltoys. Iba tak zo zvedavosti som si ťukla na net. a predáva ju mlongauer.sk.

dadda02
24. jan 2013

Elektricka/manualna odsavacka Philips Avent. Mozes ju vyuzit aj manualne, aj na baterky, aj ako elektricku. Velmi ticha, setrna k prsiam. Mala som aj medelu mini electric, ale pri castom pouzivani "nicila" prsia a bola omnoho hlucnejsia. Ak budes kupovat, odporucam odsavacku so silikonovou vlozkou na odsavacke, setri prsia a lepsie odsaje. Taka je moja skusenost, odsavala som denne cca 6x. Ceny Ti dobre porovna Heureka, v lekarnach byvaju odsavacky drahsie.