ahojte ,,chcela by som sa opítat že poznáte niaku dobru a hlavne stránku s prijatelnými cenami,,na pyžamka..teplakove supravy,,pre detičky,,pozrela som ich už viac a kedže by som chcela na jednej stranke kupit aj pyžamko aj teplakovu supravu obratila soms a na vas..dakujeem
tak to sme teda dve...ja som si našla aj na babybazare..pyžamko..a aj teplakove supravičky tam maju 😉
stačia úplne obyčajné veci ako napr. z tesca či dokonca aj v číňaku sa semtam dačo dá vybrať,tie veci väčšinou o chvíľu budú od paradajkovej polievky,farbičiek,lepidla....
@janinah no...aj ja som za tesco...nepotrpim si na znacke,ale rada by som bola za nejake "viac bavlnene"veci...
clovek je odkazany bud na stastie vo vypredaji alebo na stastie v tescu-tam je vyber pre male deti....ale s mojim 3rocnym tam nenakupim vzdy to,co prave potrebujem.
..bola by som za nejaky normalny slovensky vyrobok...za normalnu cenu...
doplnim...nieco kvalitne,co vydrzi viac ako 5-6 prani a je to normalne nositelne....
uplne zbytocne kupovat speci veci do skolky - fakt staci tesco, pre dievca leginky a tricka, pripadne leginky a saty z leta obycajne bavlnene. jednu sadu do skrinky nahradnu. ja som min. rok kupila v tesku pyzama po 3 eura, oplati sa rovno aj vacsie cisla brat...
tie teplaky deti aj tak nenosia v skolke, mozno tak chlapci, dievcata sa paradia 😉 a na dvor ci prechadzku si davaju veci v ktorych prisli do skolky
@lady511 Do skolky kupujem odtialto https://www.modrykonik.sk/market/ a z Tesca. 🙂
Raz som spravila osudovu chybu, ze som dovolila dcere kupit biele leginy. Odporucam veci vo farbe khaki, cervena, tmavomodra, cierna, pripadne roznofarebne, na tych nie je vidiet jedlo a farby. 😀
do skolky sa neoplati moc nove davat.z lacnejsich najdes urcite v tescu,kiku,bazari exclusiv v Pezinku alebo na Obchodnej,...
ahoj aj na tejto stranke najdeš pyžamko aj teplákové súpravy skús uvidiš či sa ti niečo zapáči http://www.mamebabo.sk/
@lady511 taaaak to by zaujimalo aj mna....lebo casu na "bludenie"netom cas nemam a velmi by pomohlo,keby si clovek mohol teplaciky,body,atd...trebars veci do skoly objdenat od jedneho,dvoch predajcov
ja by som si rada dala poradit stranku-kvalitnych a nie predrazenych veci...