Poraďte dobrú odsávačku mlieka, rozmýšľam nad elektrickou.

smajluska
4. nov 2019

Ahojte maminky aku odsavacku mlieka odporucate? Rozmyslam len nad elektrickou. Mate niektora tie lacnejsie napr. Canpol Babies? Poradte, ktore su dobre. Dakujem.

00ivi00
4. nov 2019

tu si veru nechám aj ja rada poradiť 👍 ja som pokukávala po odsávačke AVENT od Philipsu ktorá stojí okolo 30-40 eur

smajluska
autor
4. nov 2019

@00ivi00 Ale to je iba manualna, elektricka stoji cca 120 eur

wena
4. nov 2019

Ahoj, ja mám tu elektricku od Avent, podľa mňa stojí určite za tie peniaze, je super 🙂

babi81
4. nov 2019

@smajluska ja som vyskusala viacero elektrickych a mozem timpovedat, ze je lepsie siahnut po drahsej.hovorim z mojej skusenosti.

maccmacc
4. nov 2019

@smajluska
Ja som objednávala z Aliexpresu nakoľko mala veľmi dobre recenzie... Aj dievčatá si pochvaľovali ktoré ju objednávali... Ja na nu stále čakám 🙂
Vraj sa nedá ani porovnať s tou z avent.... Ze ma super ťah

p_anna
4. nov 2019

@smajluska Ahoj, ja som v porodnici vyskusala znacku medela a bola perfektna!
My sme kupili Canpol babies (easy start) a som s nou spokojna. Funguje ako ma, a myslim ze aj celkom pekne odsaje mlieko.. Takze za mna ano 🙃

janulka257
4. nov 2019

ahoj, ja som kúpila Avent natural elektrickú, bola super, úplne mi pomohla rozbehnúť laktaciu po sekcii. Aj ju inak predávam 🙂

z1984
4. nov 2019

@maccmacc prosim ta vies mi poslat link na tu z ali. Tiez by skm chcela z ali objednat

maccmacc
5. nov 2019

@z1984
€ 17,18 59%OFF | ZIMEITU Double Electric breast pumps Powerful Nipple Suction USB Electric Breast Pump with baby milk bottle Cold Heat Pad Nippl
https://s.click.aliexpress.com/e/KKpSmNaY

Mala by mi prísť v priebehu 2tyzdnov.... Vraj babám celkom rýchlo prišla....

z1984
5. nov 2019

@maccmacc dakujem

snazilka2513
25. apr 2020

@maccmacc ahoj, ako si bola s nou spokojna?

leeo
25. apr 2020

Sestra mala medelu z bazaru, skoro vobec neodsavala. Ja som niekolko mesiacov odsavala s rucnou aventkou tiez z bazara a proste skvela

ivika99
17. aug 2020

@maccmacc ahoj prosím ta, aká je tá odsavacka z aliexpresu?